Amiga-klassikon paluu on edelleen käsillä – tältä näyttää PS4:n Shadow of the Beast

Uusi Shadow of the Beast -peli on edelleen matkalla PlayStation 4:lle. Nyt siitä onkin todisteena saatu nähtäville ensimmäinen satsi ruutukaappauksia.

16.4.2015 19:23

Hieman vajaat kaksi vuotta sitten paljastettu PlayStation 4:n oma Shadow of the Beast on edelleen kehitteillä. Todisteena tästä Sony on julkaissut pelistä pitkän hiljaiselonjälkeen nyt ensimmäiset ruutukaappaukset ja jakanut jopa hieman konkreettisempiä yksityiskohtia tulevasta.

Alkuperäisen Amiga-klassikon tapaan myös PlayStation 4:n Shadow of the Beast tulee olemaan sivulta kuvattu toimintaseikkailupeli. Taisteluita pelissä on piristetty tällä kertaa kuitenkin aiempaa huomattavasti rytmivetoisemmalla taistelujärjestelmällä, jossa pelkän summittaisen hyökkäämisen sijaan vastahyökkäykset, vihollisten tainnuttaminen ja väistely näyttelevät tärkeää osaa. Taistelujen ulkopuolella luvassa on lisäksi jonkin verran tasoloikintaa.

Peli on edelleen työn alla Heavy Spectrum -nimisessä studiossa, jonka aiempiin tuotoksiin lukeutuvat PlayStation Mobile -nimikkeet Bullion Blitz ja Puzziball. Shadow of the Beastista kirjoitettujen ensimmäisten ennakkotekstien perusteella uutukainen on ollut merkittävä unelmaprojekti Heavy Spectrumin perustaneelle Matt Birchille, joka on uudella pelillä halunnut välittää pelaajille samanlaista tunnetta, jonka hän sai aikoinaan alkuperäistä Amiga-versiota pelatessaan.

Ohessa uusien ruutukaappauksien ohella pelistä reilu vuosi sitten paljastettu julkistustraileri. Varhaista liikkuvaa pelikuvaa tuotoksesta voi lisäksi katsastaa esimerkiksi Eurogamerin ennakkovideosta.

Lähde: PlayStation Blog, Eurogamer, Digital Spy

Lisää luettavaa