Amiga-klassikot Speedball ja The Chaos Engine saattavat palata taas – uusi omistaja on lyötynyt / Uutiset / pelaaja.fi

Amiga-klassikot Speedball ja The Chaos Engine saattavat palata taas – uusi omistaja on lyötynyt

28.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Speedball, Chaos Engine, Amiga, The Bitmap Brothers, Rebellion

Useammastakin Amiga-klassikosta vastanneen The Bitmap Brothersin brändi ja pelioikeudet ovat siirtyneet uuteen omistukseen. Hankinnan takana on Sniper Elite -sarjaa viimeiset vuodet työstänyt Rebellion, joka omistaa jatkossa siis sellaisia titteleitä, kuten Speedballin, The Chaos Enginen ja Xenonin.

Aikeena Rebellionilla ei ole tietenkään vain hautoa uusia oikeuksia. Brittifirma lupailee, että se haluaisi tuoda The Bitmap Brothersin klassikoita uusille alustoille sekä myös luoda niiden pohjalta kokonaan uusia nimikkeitä.

– The Bitmap Brothers on tunnettu mahtavien pelien tekijänä ja jäljittelemättömästä tavastaan esitellä pelaamisen suurelle yleisölle. Olemme tunteneet [perustaja] Mike Montgomeryn vuosia ja olemme otettuja siitä uskosta ja luottamuksesta, jota hän on osoittanut meitä kohtaan ojentaessaan soihdun eteenpäin, Rebellionin toimitusjohtaja Jason Kingsley hehkuttaa.

Aktiivisena firmana The Bitmap Brothersia ei ole ollut varsinaisesti olemassa sitten 2000-luvun alun, vaikkakin sen klassikkoja on sittemmin yritetty tuoda mobiililaitteille ja pc:lle. Eräänlainen remasteroitu versio alkuperäisestä The Chaos Enginesta ja Speedball 2:sta on esimerkiksi yhä saatavilla pc:lle Steamin ja GOGin kautta

Lähde: Rebellion

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän make72 kuva
make72

Jos ne vihdoinkin onnistuis tekemään paremman version The Chaos Enginesta,Amigan alkuperäinen vielläkin paras versio:)

Nostoja