Ammattilaisvalokuvaajan Uncharted 4 -otokset saavat sydämen läpättämään / Uutiset / pelaaja.fi

Ammattilaisvalokuvaajan Uncharted 4 -otokset saavat sydämen läpättämään

31.05.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Ammattilaisvalokuvaajan Uncharted 4 -otokset saavat sydämen läpättämään

Uncharted 4: A Thief's Endin sisäänrakennettu valokuvaustila pystyy ihmeisiin oikeissa käsissä.

Verkossa kiertää parhaillaan mittava kuvagalleria, joka pursuaa kalifornialaisen ammattilaisvalokuvaaja Ray Soemarsonon pelistä nappaamia otoksia. Mies on kunnostautunut tosielämässä lähinnä hääkuvauksen parissa, mutta toiminnallisempikin sommittelu näyttää Uncharted-albumin perusteella onnistuvan häneltä mitä näppärimmin. 

Huikeita kuvia katsellessa on hyvä muistaa, etteivät henkeäsalpaavat maisemat ja pienet, hykerryttävät yksityiskohdat ole kuitenkaan Soemarsonon käsialaa, vaan gallerian todellisia tähtiä ovat pelin kehittäneen Naughty Dogin taiteilijat. Tavallisesti pelaajan tietoisuuden rajamailla häilyvät taustaelementit pääsevät albumissa todella oikeuksiinsa, ja lopputulos on kiistämättä huikea.

Pientä näytepalaa Soemarsonon töistä voi ihailla yllä olevan gallerian kautta, ja loput albumin kuvista voi selata läpi täältä. Mies ei kuitenkaan ole karsastanut juonipaljastuksia kuvia räpsiessään, joten edetä tulee omalla vastuulla.

Lähde: Ray Soemarsono, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

Pelissä voi kyllä ottaa hyviä kuvia.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ei siihen ammatilaisuutta tarvi että videopelistä saa hyviä kuvia.

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen

Tämä on muuten meikäläisen toistaiseksi vihoviimeinen uutinen!

Osa on varmasti Twitteristä bongaillutkin, mutta siirryin viime viikolla Tampereelle muihin tehtäviin. Pysyn kuitenkin pelialalla ja nimeä voi varmasti edelleenkin bongailla satunnaisesti Pelaajan ja Sankarin sivuilta.

Kiitos kaikille Pelaajalehti.comin käyttäjille herttaisista kommenteista ja menneistä vuosista! :)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Oh. Onnea Johanna tulevaisuuteen ja kiitos uutisista ja muusta. :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jotenkin en näe noissa mitään erityistä. Odotin, että olisi enemmänkin käytetty niitä säätöjä mutta aika samalta nuo näyttää mitä omatkin otokset. Isoin ansio tosiaan on pelin tekijöillä. Pelihän on täynnä kohtauksia, jotka on suoraan kuin tarkoittu vain kuvattavaksi. Ei ole siis ollut kauhea vaiva näissä. Vähän sommittelua ja ehkä syväterävyyden säätöä. Pelkällä sommittelullakin pääsee pitkälle kun kyseessä on peli, joka näyttää aika lailla aina hyvältä.

Voisi heitellä niitä omiakin otoksia jonnekin. Ei vain ole mitään sellaista paikkaa. Pitemmän aikaa kyllä jo ollut tarkoitus joku saitti etsiä, jonne kuvat saa järkevästi. Facebook on esimerkiksi ehkä huonoimpia paikkoja laittaa kuvia esille kun se pakkaa ne niin huonoiksi.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Kukahan näitä "pelivalokuvia" katselee. Varsinkaan jos ammattilainenkaan ei saa kuviin mitään kiinnostavaa otetta. Netti täyttyy roskalla kun kaikki haluaa uppia omat kuvat jonnekin ja ainoa ketä ne omat kuvat kiinnostaa on uppija itse.