Among Us -yllätysjulkaisu, Spelunkyn iloa ja kyberninjoja – Nintendo täytti tiistain taas julkistuksilla / Uutiset / pelaaja.fi

Among Us -yllätysjulkaisu, Spelunkyn iloa ja kyberninjoja – Nintendo täytti tiistain taas julkistuksilla

15.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Cyber Shadow, julkaisupäivä, Super Meat Boy Forever, Indie World, Nintendo, Among Us, Spelunky,

Indiepeleille valokeilan tarjoava Nintendon oma Indie World -lähetysten sarja jatkui taas näin tiistaina. Noin vartin mittaiseen lähetykseen mahtuikin kaikenlaista.

Lähetyksessä nähtiin tälläkin kertaa yllätysjulkaisu, sillä moninpelihitti Among Us tulla tupsahti tänään Switchille. Myös Apple Arcadessa jo juhlittu Grindstone löytyy sekin nyt Switchille ja elämäsimulaattori Calico niin Switchille, Xbox Onelle kuin pc:lle.

Julkaisupäiviäkin tietysti kuultiin. Ninjatasoloikka Cyber Shadow suuntaa Switchin ohella PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 26. tammikuuta. Aiemmin viime viikolla pc:lle päivätyn Super Meat Boy Foreverin tiedetään saapuvan nyt myös Switchille samana päivänä eli 23. joulukuuta. Xbox One- ja PS4-versiot seuraavat perässä tammikuussa 2021.

Maineikkaista kehittäjistä tsekkiläisstudio Amanita Desgin paljasti lähetyksessä lisäksi seikkailupeliuutuus Happy Gamen Switchille sekä pc:lle. Mossmouthin kiitosta haalineet Spelunky- ja Spelunky 2 -pelit vahvistuivat nekin Switchille kesäksi.

Muita lähetyksessä esille tuotuja pelejä olivat Switchille pc:n ohella vahvistunut kissataistelupeli Fisti-Fluffs, bilepeli Very Very Valet, toimintamätkintä Tunche, pulmaloikinta Hoa, luontofiilistelypeli Alba: A Wildlife Adventure ja seikkailuteos Gnosia. Videoita pääosasta teoksista sekä Indie World -lähetyksen tallenteen voi katsoa kokonaisuudessaan alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Vähän tylsähkö ja köyhähkö Indie World. Ehkä korona iskenyt myös tähän. Toisaalta aikaisemmissa Indie World:ssa on ollut parempia julkistuksia joten ehkä odotukset olivat liian korkealla.

Yleisesti todella tylsä vuosi Nintendolta, varsinkin verrattuna viime vuoteen.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Eniten lähetyksessä kiinnostivat Dicey Dungeons, Jump King ja Children of Morta: Kazoku no Kizuna no Monogatari.

Toivottavasti ensi vuosi on Switch-indieiden kannalta yhtä hyvä kuin tämä vuosi, jona ilmestyivät mm. erinomaiset Lonely Mountains, Bug Fables ja Hades!

Käyttäjän Yoshi-san kuva
Yoshi-san
Lainaus Hayarigami

Toivottavasti ensi vuosi on Switch-indieiden kannalta yhtä hyvä kuin tämä vuosi, jona ilmestyivät mm. erinomaiset Lonely Mountains, Bug Fables ja Hades!

Komppaan tätä. Lisäksi Switch oli kovassa käytössä päästessäni vihdoinkin BotW:n pariin kunnolla joululomien aikana!

Nostoja