Analyytikko: PS3 saavuttaa Wiin vuonna 2011 / Uutiset / pelaaja.fi

Analyytikko: PS3 saavuttaa Wiin vuonna 2011

11.12.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
78

Screen Digestin analyytikko uskoo, että PS3 nousee Wiin rinnalle kilpailussa vuoteen 2011 mennessä. Veikkauksien mukaan Wii on myynyt kyseiseen vuoteen mennessä 75 miljoonaa yksikköä PS3:n ollessa heti perässä. Xbox 360 ei kuitenkaan pärjää yhtä hyvin vaan jää 40 miljoonan myyntiin.

Tällä hetkellä Wii on niin suosittu, että Nintendo on joutunut karsimaan konsolin joulumainontaa, sillä laitteita ei yksinkertaisesti riitä kaikille. PlayStation 3 on kilpailun viimeisenä, mutta myynnit ovat kohentuneet viime aikoina reilusti ja PS3 esimerkiksi löi Wiin marraskuussa Japanissa.

Lähde: Computer and Videogames

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän KoNNa628 kuva
KoNNa628

näinhän se menee... eiköhän se wiin alku innostus hyydy tässä parin vuoden sisään muutenkin.. ja ps3 taas näyttää vasta kyntensä sillon

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Että neljän vuoden päästä saavuttaisi? Just joo, siihen mennessä laitteiden tekniikka on jo niin antiikkista, että uudet laitteet tulevat jo markkinoille.

Käyttäjän neon8 kuva
neon8

Nämä analyytikkot on kyllä sellasia veijareita ettei tosikaan.. Samaiset hemmot selittelivät vielä puolitoistavuotta takaperin että wii ei myy ollenkaan ja ps3 voittaa koko potin, boxsi jää siihen wiin surkeiden myyntilukujen ja ps3 huippu lukujen välimastoon...

No joillain näidenkin ihmisten pitää rahansa tienata. Tämä tälläinen ennustaminen on vaan yhtä luotettavaa kuin iltalehtien horoskoopit =)

Käyttäjän Kane kuva
Kane

Melko erikoinen analyysi. Miksi 360sen myynti “lopahtaisi”? Vai jatkaako se samaa tahtia ja PS3n ja Wiin myynti hyppäisi katosta läpi? Vaikka tällä hetkellä 360n tuleva pelitilanne ei näytäihan niin suurelta: GTA4, Too human(jos tulee super hitti), Mass efect 2 ja Ninja gaiden 2(+multiplattareita kuten RE5) on nyt äkkiä isoja pelejä tulossa jotka voisi myydäkin konsoleita, sen jälkeen?
Mutta vuoteen 2011 on pitkä aika, ties mitä pelejä siihen aikaan mennessä on tullut tai tulossa, yllätyksiä on aina luvassa..tuskin sitä analyytikkokaan tietää. Aika näyttää, aika näyttää. Noh, ainakaan tässä analyysissa ei Wii ole viimeinen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wii porskuttelee erikoisuudellaan ja PS3 ei ole vielä läheskään näyttänyt, että mihin pystyy. Boxilla sen sijaan on jo melkein kaikki nähty, mutta ei se kuitenkaan laitteesta huonoa tee, mutta jos meinaa pärjätä niin ehkä jotain uutta on tultava rinnalle. Eikä ne konsoit nyt ihan neljässä vuodessa vanhaksi mee, kun miettii esim. ps2 konsolia. Vanhus on edelleen voimissaan.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Veikkaa kyllä aika moisia kokonaismyyntejä. Eli yhteensä about 190milj. Viime sukupolven myynnit tähän mennessä ovat reilu 160milj. No...Wiihän tuo niitä uusia pelaajia ja monet ostavat Wiin ja jonkun muun konsolin. Mutta, en usko että PS3 Wiin perässä olisi. X360:n kanssa käydään varmasti tiukka taistelu mutta jos PS3 ei ensi vuonna jotenkin lyö itseään selvästi läpi ja myynnit nouse selvästi, ei se siitä enään nouse. Vuoden päästä tiedetään jo paljon enemmän.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tarkoittaisi sitä että PS3:n on myytävä noin 15-20miljoonaa kpl ensi vuonna, mutta kun ei se nyt siltä tosiaan näytä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sonyn oma analyytikko, ja noin pessimistinen ennuste.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"perustelemattomat väitteet ovat turhaa spämmiä."

Viitataanko tähän analyytikon ennustukseen?

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Noh enpä tiedä. Taitaa kristallipallomies puhua palturia. Minä arvelisin ps3:sen myyvän nihkeästi tuonne asti ja xbox 360 voi lähitulevaisuudessa pestä wiinkin myyntiluvuissa,ottaen huomioon mahtavan xbox 360 pelitarjonnan joka myös osaltaan tulee nostamaan 360 voittoon.

Nostoja