Pelialan vakioanalyytikko Michael Pachter on taas katsonut kristallipalloon. Mies uskoo vahvasti, että seuraavan sukupolven Xbox -konsoli maksaa alle sata taalaa, korvaa television ja toimii internetpäätteenä.

Develop-tapahtumassa näkemyksiään jakanut Pachter julistaa, että konsolien pitää kehittyä monen käyttötarkoituksen laitteiksi selvitäkseen.

– Minusta Microsoft tekee asiat oikein Sonyn yrittäessä löytää oikeita ratkaisuja koko kuluttajaelektroniikkastrategiaansa. Microsoftilla on strategia ottaa koko maapallo haltuun, Pachter latasi.

– Konsolien tulee olla monikäyttöisiä. Xbox 720 tulee minun näkemykseni mukaan korvaamaan jopa television. Äly-tv:tä ei enää tarvita kun omistat Xboxin, ja se vieläpä toimii internetpäätteenä. Laite perustuu avoimeen arkkitehtuuriin ja uskon parhaimman ominaisuuden olevan tv-kuvan välittäminen kaikkiin monitoreihin jotka omistat.

– Seuraava Xbox tulee aivan varmasti toimimaan Windows-käyttöjärjestelmällä, jossa voit avata useita tv-kanavia eri ikkunoihin ja eri laitteisiin SmartGlassin avulla. Tästä olen aivan varma.

-Uskon myös vahvasti kytkykauppaan Yhdysvalloissa, jossa oletan kaapelioperaattoreiden lähtevän jakelijoiksi. Seuraavan sukupolven Xboxia myydään, kuten älypuhelimia myydään nyt. Oletan konsolin maksavan 99 dollaria laajakaista- ja kanavapaketin kanssa.

Pachter on tunnettu vilkkaana kristallipalloon vilkuilijana. Miehen aikaisempia spekulaatioita alla:

PS3:n ja Xbox 360:n hinnat tippuvat alle kolmen sadan

Seuraavan sukupolven konsolit tukevat käytettyjä pelejä

MW3 lyö Battlefield 3:n reilusti

Kinect menestyy, Move floppaa

Lähde: VG247

 

Lisää luettavaa