Analyytikko: Wii U ei tule toimimaan / Uutiset / pelaaja.fi

Analyytikko: Wii U ei tule toimimaan

17.07.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15

Pelialan tapahtumia ja tulevaisuutta tämän tästä analysoiva Michael Pachter ei jaksa luottaa Nintendon uutuuskonsoli Wii U:hun. Mies totesi suoraan viime viikolla järjestetyssä Develop-konferenssissa, ettei laite tule hänen mielestään toimimaan.

– En usko, että he [Nintendo] ovat syvältä. Minusta vaikuttaa kuitenkin siltä, että he uskovat kaiken toimivan, mikäli he pysyvät uudenlaisena, Pachter pohdiskeli konferenssissa.

Ongelmana Pacther näkee Wii U:ssa erityisesti sen tablettiohjaimen. Sen sijaan, että mies kokisi kosketusnäytön lisäämisen perinteisen ohjaimen oheen mullistavan pelaamista, uskoo hän, ettei ominaisuutta lopulta tullla juuri hyödyntämään kauhean useassa pelissä.

Nintendon Wii U:lle julkistama perinteisempää ohjainta muistuttava Pro Controller tuodaankin Pachterin mielestä markkinoille juurikin paineesta johtuen. Analyytikko uskoo, että esimerkiksi Activision ei missään nimessä suostuisi tuomaan suosittua Call of Duty -sarjaansa laitteelle, mikäli konsoli ei tarjoaisi vaihtoehtoa myös perinteisemmälle ohjaimelle.

Pachter oli aikoinaan epäilevä myös Wiitä kohtaan. Hän on pitänyt konsolia muun muassa turhan "kikkailevana", ja kokeekin nyt lähinnä, että Nintendolla kävi laitteen kanssa tuuri, jollaista he eivät enää Wii U:n kanssa tule kokemaan.

Lähde: Edge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Nintendon konsolit menestyy juuri niin kauan ku kaiken maailman kikkailijat niitä ostaa. Katsotaan maistuuko kikkailijoille vielä toinen konsoli. Itselleni ei maistunut ensimmäinenkään.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Olin hetken melkein huolissani, kunnes luin kohdan "Michael Pachter". NEXT!!

Käyttäjän JuZZi kuva
JuZZi

Jotenki arvasin että kyseessä oli Pachter kun luin otsikon :D

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Eihän Nintendolla tietysti ole lainkaan kokemusta kosketusnäytöistä. Miettii Ds tuli vissiin vuonna 2005. Ei yhtään peliä joka tukee sitä.... Kyllä se kotikonsolissakin toimii. Kyllä se Cod Wiille tuli ja jopa Ds sai omansa. Miksei Wii U pelkällä tabletilla. Ja tuo Wii U ohjain on toimivampi kuin Wii ohjain.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä JuZZi

Jotenki arvasin että kyseessä oli Pachter kun luin otsikon :D

tuntuu että vähän väliä täälä noita sen ennustamia satuja julkaistaan uutisina :(

Käyttäjän lassi-gamer kuva
lassi-gamer

Huhhuh, mitä kielteisyyttä :D Jos uusia riskejä ei oltaisi koskaan otettu, niin videopelejä tuskin ylipäätänsä kauppojen hyllyillä nähtäisiin. Tämä on Nintendolta taas uusi ja hieno yritys laajentaa pelimaailman puitteita ja uskon, että siinä onnistuvat. Jos eivät, on tämä silti askel oikeaan suuntaan!

Käyttäjän justcause2w kuva
justcause2w

lol taas tuo trolli patcher

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Pääseepähän sanomaan: "Mitäs minä sanoin", sitten JOS sattuu olemaan oikeassa.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Pachter taas satuilee omiaa.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Onko tuo "Mikael Bakteeri" juuri koskaan osunut oikeaan analyyseissään?

Kyllähän tuossa ohjaimessa on paljon hyviä puolia. Erityisesti se taitaa tulla monille tarpeeseen, että peliä voi jatkaa ohjaimen näytöllä tarvittaessa, jos joku muu perheen jäsen "varastaa" pelitelevisiosi katsoakseen jotain hömppäsarjaa. Kyllähän tuolle lisänäytölle on ihan pelillisiäkin mahdollisuuksia vaikka kuinka paljon.. vain taivas on rajana, jos sekään! Realistisissa ajopeleissähän tuo kosketusnäyttö on varmaan mielenkiintoinen lisä, erityisesti jos gyro-sensori toimii kaiken lisäksi ohjauksessa hyvin.. hyvänä malliesimerkkinä voisi olla Wii U:lle vahvistettu Project CARS.

Turha tuollaisen "huru-ukon" puheista on piitata, vaan kannattaa tosissaan katsoa ensin mitä Wii U tulee tarjoamaan sitten loppuvuodesta kun konsoli kaupan hyllyltä löytyy.. tai sieltä oman töllön huudeilta.

Nostoja