Angry Birds Go!:n mikromaksut herättävät huomiota maailmalla

Rovion Angry Birds Go! teki ensiesiintymisensä Uuden-Seelannin App Storessa, mutta maailmalla huomio kiinnittyy mikromaksuihin.

28.11.2013 07:26

Rovion Angry Birds -pelisarjan seuraava osa julkaistaan virallisesti parin viikon päästä, mutta lintujen kart-kisailun pariin on päästy jo Uudessa-Seelannissa.

Maailmalla julkaistujen ennakko-arvioiden perusteella mobiililaitteille saapuva peli tarjoaa varsin hauskaa kisailua, mutta huomio on toistaiseksi kiinnittynyt pelin tarjoamiin mikromaksuihin. Angry Birds Go! tarjoaa pelaajille tuttuun tapaan mahdollisuuden hankkia mm. uusia autoja, joista kalleimpien kerrotaan maksavan yli 70 euroa. Lisäksi lintuhahmojen erikoiskykyjen käyttökertoja saa lisättyä maksua vastaan, eikä yhdellä hahmolla voi ajaa viittä kisaa enempää odottamatta energiapalkin täyttymistä tai maksamatta energian palauttamisesta.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että peli on toistaiseksi vasta virallista julkaisua edeltävässä kokeiluvaiheessa, joten mikromaksuvaatimuksia ja pelimekanismeja voidaan vielä muuttaa ennen julkaisua. Angry Birds Go! ilmestyy maailmanlaajuisesti 11. joulukuuta Android- ja iOS-alustoille, jonka lisäksi pelistä on työn alla versiot myös Windows Phone 8:lle ja Blackberry 10:lle.

Lähde: Pocket Gamer

Lisää luettavaa