Angry Birds -kehittäjien uusimmasta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Angry Birds -kehittäjien uusimmasta pelikuvaa

17.09.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
9

Rovio on julkaissut ensimmäisen pätkän pelikuvaa Bad Piggies -pelistään. Angry Birdsistä tuttuihin sikoihin keskittyvä peli ilmestyy jo ensi viikon torstaina Android- ja iOS-laitteille.

Bad Piggies ei rakenna Angry Birdsistä tutun pelimekaniikan varaan. Luonteeltaan se muistuttaa enemmän Amazing Alexia, sillä pelaajat pääsevät rakentamaan erilaisia kulkuneuvoja.

Rovion siat eivät ajele bemareilla, vaan tarjolla on lukuisia erilaisia vimpaimia kotikutoisiin ajoneuvoihin. Rakentaminen sujuu helposti pudottelemalla osia annettuun ruudukkoon. Mahdollisuuksia esitellään oheisessa trailerissa.

Bad Piggiesin on tarkoitus ilmestyä myöhemmin myös PC:lle ja Windows Phonelle.

Lähde: Yahoo Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän santeri kuva
santeri

hulvattoman näköinen peli :)

Käyttäjän appa-king kuva
appa-king

Näyttää kyllä hassulta, luultavasti lähtee ostoon (:

Käyttäjän SikSak kuva
SikSak

XD Älyttömän hauskan näköinen peli.

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Hienoa että Rovio sai tehtyä angry birds sarjaan mielenkiintoisen näkösen pelin kaiken sen lintujen ammuskelun jälkee, rehellisesti sanoen olen positiivisesti yllättynyt

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus käyttäjältä Lockdownn

Hienoa että Rovio sai tehtyä angry birds sarjaan mielenkiintoisen näkösen pelin kaiken sen lintujen ammuskelun jälkee, rehellisesti sanoen olen positiivisesti yllättynyt

Tässä kaikki mitä aioin sanoa.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Haha, on ainakin musat kohdallaan! 8D Hyvältä näyttää.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Siinä missä Angry Birds on yksinkertainen ja suurelle yleisölle kelpaava peli, se antaa etenkin Suomessa huonoa kuvaa peleistä ottamalla kaiken huomion. Ja nykyään jos kysytään ketä tahansa kukkahattu-suomalaista mainitsemaan jokin peli, niin varmasti tulee ulos vain vihaisia lintuja, psykologisen toimintatrillerin sijaan.

Nyt Rovio näyttää kuitenkin menevän oikeaan suuntaan tekemällä pelin joka ei välttämättä sovikkaan ihan kaikille. Jos Rovion nimessä on vetovoimaa niin saattaa olla että suurempaa yleisöä saataisiin kosiskeltua hiukkasen kehittyneemmällä pelattavuudella.

Käyttäjän vizix kuva
vizix

Näyttääpä kivalta :)

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Ihan näppärän näköinen kännykkäpeli. Rovion pojat iskeneet jälleen hittisuoneen.

Nostoja