Angry Birds -sarja palaa joulukuussa kolmiulotteisena ajopelinä / Uutiset / pelaaja.fi

Angry Birds -sarja palaa joulukuussa kolmiulotteisena ajopelinä

15.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Rovion seuraava Angry Birds -peli vie vihaiset linnut mäkiautoilun maailmaan. Suomalainen viihdeyhtiö julkaisi tiistaina ensimmäisen kunnollisen trailerin tuoreesta Angry Birds Go! -pelistään, josta näytille onkin näin saatu varsin Mario Kart -henkistä pelikuvaa.

Ilmaispeliksi suunniteltu Go!-ajelu tarjoaa pelaajille useiden ratojen ja pelimuotojen ohella erilaisia kykyjä käytettäväksi sekä myös autoja päivitettäväksi. Go! tukee myös Hasbron Telepods-leluja mahdollistamalla niiden siirtämisen peliin pelattavaksi.

Julkaisunsa Angry Birds Go! saa joulukuun 11. päivä "sovelluskaupoissa ympäri maailman".

Lähde: Rovio

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Klooni jokaisesta karttipelistä mutta hyväjuttu koska Suomi!!!

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Hhhhhhsssssss... Ihan hyvältä kyl näytti vaikka grafiikka ei ollut Rovion yleistä tasoa. Mario karthan siitä heti ekana tulimieleen ja hyvin tos näky ja tuntui tuo ab fiilis. Kyllähän ilmanen kelpaa. Varsinki suomalainen(cmoon, hieman nationalismia) mobiilipeli.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tämän voisi kuvitella myyvän enemmän kuin leivän ja tupakan.

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Joten Mario Kartin ja Skylandersin yhdistelmä puhelimille joihin on laitettu vain Angry Birds hahmot?

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Kunhan konsolille saapuu niin voi ostaa. Ei tarvitse pelätä että lentää iPadi seinään pojan kätösistä kun tarpeeksi huristelee...jotain kallistusominaisuuksia kun varmasti pelissä hyödynnetään.

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83

Onhan tuo selvästi ottanut runsaasti vaikutteita Sonyn LBP Karting -pelistä, mutta ihan hyvältä vaikuttaa.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Hassua, itselläni kävi tällainen ajatus mielessä jo kuukausia sitten. Onhan se ihan hienoa, että Angry Birdejä viedään "uuteen" suuntaan, ettei Suomen yksi Suomen tärkeimmistä vientituotteista kuole. Kyseinen peli sisältää kyllä kaikki pelaamisen (tai tarkemmin ottaen pelibisneksen) muoti-ilmiöt: mobiili, free-2-play ja peliin siirrettävät figuurit. No, onnea vaan Roviolle, Suomi tarvitsee aina lisää verotuloja, jotta se mummo siellä terveyskeskuksella saa viettää vielä pari vuotta vihanneksena laitteisiin kiinni kytkettynä.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Ilmiselvä Mario Kart ja LPB-Karting rip-off. Mutta tulee Angry Birds fanina ladattua. Saattaa olla jopa hyväkin.

Käyttäjän H3kk3 kuva
H3kk3

Rovio ei ole tehnyt mitään omaperäistä koskaan, vaan tehnyt hyvin sen minkä muut ovat osoittaneet toimivaksi. Ja vaikka itsellä alkaa koko Angry Birds tulla jo ulos korvista, niin on pakko myöntää pelin näyttävän hyvältä lajityyppinsä edustajalta. En näe syytä miksi peli ei myisi jos kontrollit toimivat.

Käyttäjän ModernPelaaja kuva
ModernPelaaja

Mitäköhän vielä....