Angry Birds Stella saapuu tällä viikolla, mutta varaudu myös Transformers-lintuihin / Uutiset / pelaaja.fi

Angry Birds Stella saapuu tällä viikolla, mutta varaudu myös Transformers-lintuihin

1.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Mikäli sydämeesi on viimeisten kuukausien aikana ehtinyt jollain ihmeen kaupalla muotoutua Angry Birdsin mentävä aukko, niin ei hätää. Tämän viikon torstaina mobiililaitteille tuloaan on tekemässä Rovion uusin peli Angry Birds Stella, joka tällä kertaa tuo sarjaan peräti aiempaa enemmän tyttöenergiaa.

Auttaakseen ihmisiä valmistautumaan julkaisuun on Rovio julkaissut pelistään viimein pelikuvavideon. Uusin pätkä vahvistaa, ettei tuore Stella-brändi lähde ainakaan kauaksi Angry Birdsin juurilta, joskin varmaa samalla on, että se pyrkii tuomaan sentään hieman vaihtelua kaavaan erinäisin uudenlaisin kyvyin ja ympäristöin.

Angry Birds Stellan lisäksi vihaisten lintujen tie vie tänä vuonna vielä myös Transformersien maailmaan. Tähän liittyen Rovio on uuden Stella-pätkän ohella julkaissut myös uuden Transformers-idealla leikkivän videon, jossa ei tosin vielä pelikuvaa viljellä. Sen sijaan uusi traileri on luotu kosiskelemaan VHS-ajan animaatioiden faneja tarjoamalla hieman tunnelmointia siitä, mitä tulevaisuus on vielä tuomassa mukanaan.

Angry Birds Transformers -peli on määrä julkaista lokakuun 15. päivä. Sekä sen että Stella-brändin on toki määrä poikia lisäksi myös muitakin oheistuotteita kuin vain pelejä vielä tulevaisuudessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Poika odottelee innolla Transformers -versiota, kun on nyt katsellut niitä ensimmäisiä kausia kyseisestä sarjasta. Mukavasti voi katsella kaikkien Angry Birds -pelien kautta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Onkohan Stella maksullinen, kun androidille saa jo kaikki Angry birdsit ilmauseksi, ainakin osittain. Epic ja race eli uusimmat ovat kanssa ilmaisia.

Käyttäjän GamingPummi_98 kuva
GamingPummi_98

Hyvä, kun jaksavat vielä yrittää...raha määrää!

Nostoja