Animaatioillaan hurmaavasta Rain Worldista uutta sulavaa pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Animaatioillaan hurmaavasta Rain Worldista uutta sulavaa pelikuvaa

3.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Näillä näkymin vihdoin tänä vuonna julkaistavasta selviytymisseikkailua ja tasoloikkaa yhdistävästä Rain Worldista on tuotu julki noin kuuden minuutin edestä uutta pelikuvaa.

Uusi video keskittyy esittelemään erityisesti muutamia ominaisuuksia, joiden kanssa kehittäjä Videocult on viime aikoina edistynyt peliä työstäessään. Näihin lukeutuu sekä peliin hiljattain lisätty karttanäkymä että myös paranneltu keino ilmaista pelin päähenkilönä toimiva slugcatin ravintotilaa. Näiden asioiden lisäksi video esittelee kuitenkin myös hieman pelin perustoimintaa ja näin ollen samalla tietysti sen myös hyvin yksityiskohtaisia ja näyttäviä hahmoanimaatioita.

Lisää varhaista pelikuvaa pelistä löytää sen omalta YouTube-kanavalta.

Tähän mennessä Rain World on ollut työn alla reilut nelisen vuotta. Alkujaan sitä suunniteltiin julkaistavaksi pc:lle, mutta sittemmin se on vahvistettu myös PlayStation 4:lle, minkä lisäksi muista konsoliversioista on samalla myös vihjailtu. Peli sai viime vuonna noin 60 000 dollarin rahoituksen Kickstarterista.

Rain World on jälleen yksi Adult Swim Gamesin toimesta julkaistavia pelejä. Julkaisijasta on viimeisen parin vuoden alla tullut eräs huomattavimpia indiekehittäjien tukijoita auttamalla tuomaan laajan yleisön saataville esimerkiksi sellaisia nimikkeitä kuin Duck Gamen, Jazzpunkin, Volgarr the Vikingin, Super Puzzle Platformerin ja Super House of Dead Ninjasin

Lähde: Rain World (Kickstarter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämäpä näyttääkin mainiolta! En ole aiemmin kuullut tästä mitään mutta nyt jäi kyllä kerrasta mieleen, sen verran mielenkiintoinen ja todellakin nuo animaatiot ja liike kuten myös pelin taide näyttävät hienoilta.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Tätä olen jo tovin odotellutkin, yksi monista tulevista siisteistä indiepeleistä PCllä! Enkä itse ole edes kovinkaan suuri tasoloikan ystävä.

Jotkut valittavat että on liikaa pelejä. Itsellä on nyt Steamissä noin 170 peliä ja kaupan puolelta ei tahdo enää löytyä enempää kiinnostavia nimikkeitä! Odottelen innolla tulevia pelejä kuten mm Eitr, Hyper Light Drifter, Mother Russia Bleeds, Riot, Mount & Blade 2 ja monia muita. Sillä aikaa voi kuluttaa aikaa early access pelien kehittymisen seuraamiseen, näistä mielenkiintoisimmat ovat Exanima, Squad ja Crawl. Ainoa mikä puuttuu olisi joku hyvä RTS-peli...