Animal Crossing dominoi brittimyyntilistaa – Doom Eternal jäi kakkoseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Animal Crossing dominoi brittimyyntilistaa – Doom Eternal jäi kakkoseksi

23.03.2020 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
1
Animal Crossing

Viime perjantaina julkaistu Animal Crossing: New Horizons on osoittautunut valtavaksi myyntimenestykseksi. Peli valloitti Iso-Britannian peliluokittelusta ja listauksista vastaavan Ukien kokoaman Ison-Britannian myyntilistan räjähdysmäisesti, myyden jopa kolminkertaisen määrän fyysisiä kopioita kuin samana päivänä myyntiin pölähtänyt räiskintäpeli Doom Eternal.

Animal Crossing nousi villien myyntilukujensa perusteella Nintendo Switch -konsolin toisiksi parhaiten Isossa-Britanniassa julkaisunsa yhteydessä myyneeksi Nintendon yksinoikeuspeliksi. Animal Crossingin edellä on vain tuore Pokemon Sword & Shield, mutta jos pelit ajattelee erillisinä tuotteina, nousee Animal Crossing: New Horizons ykkössijalle.

Nintendo ei ole vielä ilmoittanut pelin digitaalisia myyntilukuja.

Toiselle sijalle myyntilistoille pyyhälsi Doom Eternal, joka myi fyysisiä kopiota noin kolmasosan vähemmän kuin vuonna 2016 julkaistu edeltäjänsä.  

Myyntilistoilla on nähtävissä ihmisten varautuminen tällä hetkellä maailmalla mylläävään koronaviruspandemiaan, sillä esimerkiksi Nintendon Mario Kart 8: Deluxe jopa tuplasi myyntinsä viime viikkoon nähden, kun taas Call of Duty: Modern Warfare putosi hieman.

Koko Ukien kasaama lista viime viikon hiteistä alla.

  • Animal Crossing: New Horizons
  • Doom Eternal
  • COD: Modern Warfare
  • FIFA 20
  • Mario Kart 8: Deluxe
  • GTA 5
  • Crash Trilogy
  • Forza Horizon 4
  • Crash Team Racing
  • Red Dead Redemption 2

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuskin kukaan odottikaan että Doom myisi enemmän kuin Animal Crossing. Jännä vain että loistavan aiemman osan jälkeen myynyt huonommin kuin se aiempi sarjan peli. Vai onko kehitys mennyt siihen suuntaan että myynnit on jo niin isolta osana digiä eikä näistä fyysisistä voi vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä?

Oma kopio Eternalista on vasta tulossa. Eräs kauppa nimittäin tykkää lähettää tilaukset jostain naapurimaasta asti, joten turha odotella vielä edes alkuviikollekaan. Jos olisi kiire, niin ehkä ei olisikaan tyhmää maksaa liikaa.

Lainaus

Myyntilistoilla on nähtävissä ihmisten varautuminen tällä hetkellä maailmalla mylläävään koronaviruspandemiaan, sillä esimerkiksi Nintendon Mario Kart 8: Deluxe jopa tuplasi myyntinsä viime viikkoon nähden, kun taas Call of Duty: Modern Warfare putosi hieman.

Nyt en hoksaa että miten se varautuminen suhteutuu näihin nimenomaisiin nousuihin ja laskuihin myynneissä? Ai että Karttia voidaan pelailla karanteenissa mutta räiskintää ei?

Ihan yleisesti kyllä ymmärrän jos netin käyttö ja pelaaminen on tällä hetkellä lisääntynyt, en vain näiden kahden pelien myyntien osalta.