Animal Crossing täyttää taivaat ilotulitteilla – saarien varmuuskopiointi saapuu vihdoin sekin / Uutiset / pelaaja.fi

Animal Crossing täyttää taivaat ilotulitteilla – saarien varmuuskopiointi saapuu vihdoin sekin

28.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
animal crossing, New Horizons, kesäpäivitys, nintendo, backup, varmuuskopio, varmuuskopiointi

Uusi kesäinen Animal Crossing: New Horizons -päivitys tekee tuloaan torstaina 30. heinäkuuta. Odotettavissa onkin taas varsinkin juhlallisuuksia, sillä päivitys käynnistää pelissä niin sanotun ilotulituskauden.

Ilotulituskauden alla New Horizonin saarilla järjestetään elokuun jokaisena sunnuntaina ilotulitusnäytös, johon pelaaja itsekin voi ottaa näyttävästi osaa. Omia ilotulitteita päästään nimittäin työstämään Custom Designs -työkaluilla, ja onpa Redd-ketulla tarjota myös erilaisia palkintoja aktiivisille juhlijoille.

Erikoisempana uutuutena päivitys lisää New Horizonsiin myös uneksimismahdollisuuden. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sänkyyn mennessään pelaaja voi nähdä unta verkkoon ladatuista muiden Animal Crossing -pelaajien kylistä ja asettaa myös omansa muiden tutkailtavaksi. Ominaisuuden käyttö vaatii Nintendo Switch Online -verkkojäsenyyden.

Kaivattuna ominaisuutena New Horizons tarjoaa Nintendo Switch Online -jäsenille vihdoin myös mahdollisuuden varmuuskopioida oman saarensa pilvipalvelimille. Tämä tarkoittaa, että mikäli Switchinssä sattuu esimerkiksi kadottamaan tai vahingoittamaan, voi saaren myöhemmin palauttaa helposti uuteen laitteeseen, kunhan pilvitallennus on vain ollut aktivoituna.

Animal Crossing -päivitykset eivät tietysti jää myöskään tähän. Lisää juhlallisuuksia on luvattu myös syksylle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja