Animal Crossing -uutisia luvassa – Nintendon seuraava Direct-lähetys saapuu huomenna

Animal Crossing -fanit, käynnistäkää hype-koneistonne. Nintendon seuraava puhtaasti New Horizons -osaan keskittyvä Direct -lähetys on pian täällä.

19.2.2020 10:00

Animal Crossing -fanit, käynnistäkää hype-koneistonne. Nintendo on vahvistanut, että seuraava Direct-lähetys keskittyy puhtaasti sarjan maaliskuussa ilmestyvään uutuusosaan, Animal Crossing: New Horizonsiin.

Animal Crossing Direct -lähetys tapahtuu 20. helmikuuta, eli huomenna torstaina. Lähetys käynnistyy Suomen aikaa kello 16:00, ja sen lupaillaan kestävän noin 25 minuuttia. Virallisen tiedotteen perusteella luvassa on ainakin lisätietoja Nook Inc.’s Deserted Gateway Packagesta.

Kyseessä on jo vuoden toinen Direct-lähetys, joka keskittyy yhteen pelisarjaan. Edellinen tammikuun Direct-lähetys oli pyhitetty Pokémonille, ja se paljasti muun muassa tulevat Pokémon Sword- & Shield -laajennukset.

Fanikunta odottelee kuumeisesti myös yleisluontoisempaa Nintendo Direct -lähetystä, sillä Nintendon tämän vuoden pelitarjonta on vielä monin paikoin hämärän peitossa. Toistaiseksi Nintendo on kuitenkin pysytellyt hiljaa asian tiimoilta.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa