Animesuosikki peliksi Eurooppaankin / Uutiset / pelaaja.fi

Animesuosikki peliksi Eurooppaankin

10.08.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
10

Atari on ilmoittanut tuovansa Eurooppaan taistelupeli One Piece: Grand Adventuren. PlayStation 2:lle ilmestyvä peli on jatkoa One Piece: Grand Battlelle, joka julkaistiin vuonna 2005. Namcon Bandain kustantama mättöpaketti perustuu suosittuun anime- ja mangasarjaan.

14105race_game02_copy.jpg

Kuten menestyneessä ykkösosassakin, pelissä astutaan Monkey D. Luffyn saappaisiin. Pelaajan tehtävänä on kerätä peloton ryhmä merirosvojen legendaarisen aarteen löytämiseksi. Pelaaja seilaa erilaisiin kaupunkeihin osoittamaan pätevyyttään tyrkyllä oleville aarteenetsijöille. Kun ryhmään liittyy uusi jäsen, hänet voi ottaa mukaan taisteluun kehittymään.

14103cutin_01_copy.jpg

Seikkailun aikana pelaaja pääsee mittaamaan taitojaan erilaisissa minipeleissä. Niitä ovat muun muassa ryhmä- ja kaksintaistelut, erilaiset urheilulajit ja ammunta.

One Piece: Grand Adventure saapuu Eurooppaan joulumarkkinoille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Enemmän kyllä odotan Atarin Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2:sta.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

One Piece kuuluu suosikkeihini. Odotan tätä kyllä innolla! Olettaen että tässä on tarpeeksi pelattavaa, tietenkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuskimpa vaan on Atari jättänyt peliin alkuperäisen japaninkielisen ääniraidan. Jenkkidubilla tämä peli ei todellakaan kiinnosta. On ne 4Kidsin ääninäyttelyt sen verran perseestä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mieluummin kyllä kuuntelen peleissä aitoa englantia, kun jotain japanilaista muminahihhuli-kieltä.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Hoho, olisi kyllä aika "hienoa" (huom. sarkasmi) kuulla enkkuversion introa. Typerää räppiä jossa on samaa toistoa kuin DBZ:n "TRÄÄKÖN TRÄÄKÖN, RÖK DÖ TRÄÄKÖN, TRÄÄKÖN BOOL SII!". Mutta toivon myös itse hartaasti ettei ole enkkuvoiceja. Tai typeriä nimenvaihdoksia, kuten Zolo tai navy =(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuo TRÄÄKÖN TRÄÄKÖN, RÖK DÖ TRÄÄKÖN, TRÄÄKÖN BOOL SII kommenttisi paljasta että katsot sitä sarjaa aktiivisesti vaikka haukutkin sitä muualla. MUHAHAHAHA

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hoho, olisi kyllä aika ”hienoa” (huom. sarkasmi) kuulla enkkuversion introa. Typerää räppiä jossa on samaa toistoa kuin DBZ:n ”TRÄÄKÖN TRÄÄKÖN, RÖK DÖ TRÄÄKÖN, TRÄÄKÖN BOOL SII!”. > En tiennytkään että räppi on kaikkea semmoista missä ei soi kitara, katson dbz:taa ja voin 100% varmuudella sanoa että se ei ole räppiä. Olisitko ystävällinen ja pitäisit musamakusi omana tietonasi.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

'Tuo TRÄÄKÖN TRÄÄKÖN, RÖK DÖ TRÄÄKÖN, TRÄÄKÖN BOOL SII kommenttisi paljasta että katsot sitä sarjaa aktiivisesti vaikka haukutkin sitä muualla. MUHAHAHAHA'
Krhm, enhän katso...*cough*
No okei, siinä on oma viehätyksensä =D Muttei se suosikkeihini kuulu. Mutta hemmetin hyvä sarja kun vaan halua katsoa jotain mikä ei askarruta aivoja yhtään.

Käyttäjän dorangon kuva
dorangon

odotan itsekkin peliä innolla ja edellisen pelin tavoin sekin vaikuttaisi hyvältä
ja alkuperäisellä ääniraidalla se olisi jo jotain ihan kelpoa kuunneltavaakin

Käyttäjän Commander Keen kuva
Commander Keen

komu komu... plääh! se on väärällä konsolilla