Anovat fanit polvillaan: julkaiskaa GTA V myös tietokoneille, pliiiiiiiis! / Uutiset / pelaaja.fi

Anovat fanit polvillaan: julkaiskaa GTA V myös tietokoneille, pliiiiiiiis!

27.11.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
31

Rockstar Gamesin kovasti odotettu GTA V on täysin pimennossa pc-julkaisun suhteen. Kehittäjä ei suostu kertomaan suunnitelmistaan, mikä on ajanut pelisarjan fanit anelutoimiin.

Äskettäin verkkoon ilmestynyt joukkoadressi pelin pc-version saatavuuden varmistamiseksi on kerännyt jo 40 000 nimeä.

Rockstar on aikaisemmin julkaissut pc-versiot GTA IV:stä, L.A. Noiresta, sekä Max Payne 3:sta, mutta vuoden peliksi useasti tituleerattu Red Dead Redemption ei koskaan saapunut hiiripelaajien kouriin.

Rockstar keskittyy virallisen tiedotteensa mukaan vain Xbox 360 ja PS3 -alustoille, eikä heillä ole pc-julkaisusta tällä hetkellä mitään kerrottavaa.

Lähde: GameInformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Hehheh... Toisaalta sisäinen pahikseni nauraa vahingoniloista naurua, mutta siis pakkohan tämän on PC:llekin tulla. Luulisin, että Rockstar vain kiusoittelee. Mutta jos ei, niin on kyllä melkoista touhua.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Harmihan se on jos ei PC:lle tule. Jäisi yksi eniten odottamani peli pelaamatta.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Kuinkahan moni noista 40 000 aikoo ostaa pelin? Valtaosa varmaan warettaa. "No pitäähän se testata et toimii ennen ostoa ettei mene rahat hukkaan"
Höylätään piraattiversiota pari vuotta ja sitten joskus steamin alesta ostetaan peli viidellä eurolla niin pääsee paukuttelemaan henkseleitä että löytyy peli aitona ja on tuettu tekijätiimiä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

PC versio tulee varmaan joskus paljon myöhemmin. Rockstar haluaa että kaikki ostavat konsoliversion(myös pc-pelaajat) julkaisussa eikä halua ihmisten warettavan sitä PC:lle.

Käyttäjän forfear kuva
forfear

Nimi lisätty, faktahan on, että konsoliromuilla tätä ei siedä pelata. Jo GTA IV oli sellainen rumilus konsoleilla niin miten tämä sitten?

Käyttäjän OdeForCruelty kuva
OdeForCruelty

Aivan varmasti master race saa oman versionsa. Paljon on muuttunut IV:nkin jälkeen; Steamin ansiosta PC on nykyään jopa sen verran tuottavakin alusta, että hankala sitä on ihan täysin ainakaan sivuuttaa. Ehkä myös porttaus on tuon ansiosta vähemmän juosten kustu.

Käyttäjän Baron kuva
Baron

Jep jep... Call of Dutyn ensimmäisen viikon myynnit konsoleilla about 10,5 miljoonaa ja PC:llä 400k (warettajia varmaan toista miljoonaa?). Tarvitseeko ihmetellä miksei PC-käännökset ihan hirvittävästi houkuta?

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Toivon ettei tule ainakaan vuoteen julkaisusta PC:lle jotta kaikki PC-jonnet ja konsolivihaajat saavat itkeä kyynelkanavansa tyhjiksi!

Käyttäjän ToveriJuri kuva
ToveriJuri
Lainaus käyttäjältä MastaKillah

Kuinkahan moni noista 40 000 aikoo ostaa pelin? Valtaosa varmaan warettaa. "No pitäähän se testata et toimii ennen ostoa ettei mene rahat hukkaan"
Höylätään piraattiversiota pari vuotta ja sitten joskus steamin alesta ostetaan peli viidellä eurolla niin pääsee paukuttelemaan henkseleitä että löytyy peli aitona ja on tuettu tekijätiimiä.

Ei herran jumala kohta ollaan jo 2013 vuoden puolella ja täältä löytyy edelleen kaltaisiasi ihmisiä?

Montas päivää siinä menikään, että Alan Waken pc versio "maksoi itsensä takaisin".
Muutenkin kannattaa hieman tutustua PC pelien myyntilukuihin tarkemmin.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Onko tosiaan olemassa "PC-jonneja"? Olen saanut sen käsityksen että suurin osa näistä "konsolivihaajista" on vähän varttuneempaa väkeä, toki hyvin lapsellisella käytöksellä varustettuna.

Harmi tosiaan jos ei PC:llä nähdä, mutta onneksi on nuo konsolitkin olemassa niin ei jää välistä. Ehdoton day 1 ostos.

Nostoja