Ansioitunut Tarantino-tuottaja johtamaan Call of Duty -julkaisijan Hollywood-studiota / Uutiset / pelaaja.fi

Ansioitunut Tarantino-tuottaja johtamaan Call of Duty -julkaisijan Hollywood-studiota

13.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Maineikkaan historian liikkuvien kuvien parissa omaava tuottaja Stacey Sher on liittynyt johtamaan Activision tuoretta elokuva- ja televisiostudiota. Sher on tähän mennessä nyt toinen studion johtoon kiinnitetty avaintyöntekijä, sillä aiemmin Activision on kertonut palkanneensa hommaan myös entisen Disney-pomon Nick van Dykin.

– Sher on harvinainen lahjakkuus, jolla on takanaan kahden vuosikymmenen pituinen historia palkittujen televisiosarjojen ja elokuvien parissa. Hänen kykynsä tehdä yhteistyötä viidealan kaikkein inspiroivimpien ja lahjakkaimpien ihmisten kanssa sekä hänen taipumaton panostuksensa luovuuteen tekevät hänestä täydellisen Activision Blizzard Studiosia varten, Activision toimitusjohtaja Bobby Kotick hehkuttaa.

Sher on ollut aikaisemmin urallan paljon tekemisessä varsinkin elokuvaohjaaja Quentin Tarantinon kanssa auttamalla tuomaan esimerkiksi Pulp Fictionin, Hateful Eightin ja Django Unchainedin valkokankaille. Django toikin hänet lähelle Oscar-pystin saantia, kun se oli vuonna 2013 ehdolla parhaaksi elokuvaksi. Vuonna 2001 Steven Soderberghin  Erin Brockovich oli myös netota hänelle Oscar-palkinnon.

Suunnitelmissa Activisionilla on hyödyntää uutta studiotaan varsinkin Call of Dutyn ja Skylandersin kaltaisten viihdesarjojensa laajentamisessa. Activision on myös suoraan sanonut, että Blizzardin nimikkeet aina Diablosta StarCraftiin voivat nekin vielä päätyä studion käsittelyyn.

Lähde: Activision Blizzard

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.