Ansioluettelo vihjaa: Fallout 4:n paljastus lähenee / Uutiset / pelaaja.fi

Ansioluettelo vihjaa: Fallout 4:n paljastus lähenee

12.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Roolipelifanien kuumeisesti odottama Fallout 4 saattaa tosiaan paljastua vielä lähiaikoina.

Pelin olemassaolosta on saatu viimeisimpänä vihiä erään 3D-taiteilijan LinkedIn-ansioluetteloon ilmestyneestä työkokemusmerkinnästä, jonka mukaan muun muassa mainoksia erilaisille yhtiöille työstävä Mirada Studios -tuotantoyhtiö olisi työstänyt joulu-maaliskuun ajan traileria Fallout 4:stä. Merkinnän ehtivät bongaamaan muun muassa pelisivustot Videogamer ja Destructoid.

Destructoidin osalta tarina sai nopeasti myös mielenkiintoisen käänteen. Sivuston tehtyä uutisen havainnostaan sai se Miradalta nimittäin pian poistopyynnön kirjoitusta koskien. Destructoidin mukaan Miradalla vedottiin poistopyynnössä siihen, että uutinen sisälsi epätarkkuuksia ja että se rikkoi salassapitosopimusta.

Luonnollisesti Destructoidin uutinen aiheesta on edelleen luettavissa, sillä kukaan sivuston työntekijöistä ei ole tietävästi allekirjoittanut minkäänlaista sopimusta. Nyt aina vain suuremmalla mielenkiinnolla sopiikin siis enää vain odottaa, kuultaisiinko Fallout 4:stä tosiaan jotain esimerkiksi Bethesdan oman E3-lehdistötilaisuuden yhteydessä.

Lähde: Destructoid, Videogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Selge on että sieltä se joskus tulee, ajan kysymys vain milloin, mutta toivottavasti ei niin bugisena ja glitch-vapaina kuin kaksi edellistä (vaikka toisaalta nuo kaksi asiaa teki niistä hauskoja pelata, osittain). Jos teette pelin, tehkää se kunnolla ja vielä hieman aikaa sen testaamiseen.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Lueskelin eräältä toiselta sivustolta eri merkeistä.
Kyllä se fallout 4 saattaa todella paljastua kohta.

Käyttäjän DreamDemon kuva
DreamDemon

Shut up and take my bottlecaps!

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Tulispa äkkiä!

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Siinä olis kyllä sellaisen luokan peli, että menisi samantien ennakkotilaukseen. :)

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

En kyllä kestä tätä odotusta ja juorujen määrää... Fallout 3 on niin perhanan hyvä peli, että tulevalla Fallout:illa on kyllä todella kovat odotukset meikäläisen osalta.

Meikäläinen on muuten työstänyt tällaista Fallout 3 -videosarjaa, jossa käyn läpi kaikkia mahtavia pelissä esiintyviä paikkoja ja asioita. Se poikeaa aikalailla muista suomalaisista Fallout 3 videoista, joita esiintyy Youtubessa.
Käykää ihmeessä katsomassa:

Tässä Fallout 3 Youtube-soittolistan linkki, josta voitte sitten itse katsoa mieluisen episodin.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLBXQQ3R_QSIWFXxYtIx5M-IC0e8ZznSU5

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

Eipä tule yllätyksenä, ei ole epäilystäkään etteikö pelistä saataisi jotakin dataa E3 messuilla.
Odotuslistalla on kyllä, ennakkoon en tilaa ja vältän kaikkea mahdollista hypeä, otan pelin vastaan sellaisenaan ja nautin siitä. End of my story haha.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Se on sitten PS4 ostoon jos Fallout 4 tulossa. Bethesdan pelit on omaan makuun, Fallout 3 ja Skyrimistä molemmista unohtumattomat kokemukset. Luotto on kova.