Roolipelifanien kuumeisesti odottama Fallout 4 saattaa tosiaan paljastua vielä lähiaikoina.

Pelin olemassaolosta on saatu viimeisimpänä vihiä erään 3D-taiteilijan LinkedIn-ansioluetteloon ilmestyneestä työkokemusmerkinnästä, jonka mukaan muun muassa mainoksia erilaisille yhtiöille työstävä Mirada Studios -tuotantoyhtiö olisi työstänyt joulu-maaliskuun ajan traileria Fallout 4:stä. Merkinnän ehtivät bongaamaan muun muassa pelisivustot Videogamer ja Destructoid.

Destructoidin osalta tarina sai nopeasti myös mielenkiintoisen käänteen. Sivuston tehtyä uutisen havainnostaan sai se Miradalta nimittäin pian poistopyynnön kirjoitusta koskien. Destructoidin mukaan Miradalla vedottiin poistopyynnössä siihen, että uutinen sisälsi epätarkkuuksia ja että se rikkoi salassapitosopimusta.

Luonnollisesti Destructoidin uutinen aiheesta on edelleen luettavissa, sillä kukaan sivuston työntekijöistä ei ole tietävästi allekirjoittanut minkäänlaista sopimusta. Nyt aina vain suuremmalla mielenkiinnolla sopiikin siis enää vain odottaa, kuultaisiinko Fallout 4:stä tosiaan jotain esimerkiksi Bethesdan oman E3-lehdistötilaisuuden yhteydessä.

Lähde: Destructoid, Videogamer

Lisää luettavaa