Antelias satsi eläimellistä pelikuvaa Far Cry Primalista / Uutiset / pelaaja.fi

Antelias satsi eläimellistä pelikuvaa Far Cry Primalista

10.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
 Antelias satsi eläimellistä pelikuvaa Far Cry Primalista

Helmi-maaliskuun vaihteessa ilmestyvä Far Cry Primal on yksi Ubisoftin kevään kattauksen johtotähdistä.

Julkaisija omisti pelille vastikään parin tunnin mittaisen suoran lähetyksen, jonka puitteissa sen saloja puitiin niin pelikuvan kuin kehittäjäkommenttienkin voimin. Mukana lähetyksessä olivat Primalin luova johtaja Jean-Christophe Guyot, taiteilija Naomi Savoie ja pääkäsikirjoittaja Kévin Shortt, jotka kukin valottivat pelin piirteitä ja kehitysprosessia videolla omista näkökulmistaan.

Lähetyksen voi katsoa kokonaisuudessaan suoraan alta, mutta pelkkää pelikuvaa vailla olevat joutunevat klikkailemaan videon läpi pätkissä.

Far Cry Primal ilmestyy Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 23. helmikuuta, ja pelin pc-versio seuraa perässä viikkoa myöhemmin 1. maaliskuuta.

Lähde: GamesRadar, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Neljäs Far Cry jäänyt välistä, joten sen kautta epäilisin jaksavani taas tätä kaavaa pelaillakin. Tuli- tai siis moderneiden tuliaseiden puuttuminen - soihtujahan sun muuta tässä tuntuu olevan - ei haittaa kun muutenkin yleensä pidän eniten hiljaisesta jousipyssyllä sohimisesta.

Edelleen on vain vähän outoa sisäistää se, että tämä ei ole latauspeli vaan ihan täysihintainen levyjulkaisu. Sen vuoksi en tiedä oikein mitä teen. Ostaisinko vain sen aiemman osan ja tämän sitten alesta jos vielä innostaa vai jätänkö tosiaan aiemman välistä ja hyppään tämän kelkkaan. Nelonen on kuitenkin enemmän toistoa aiemmasta osastaan kun tämä muuttaa ainakin näennäisesti enemmän. Tosin hintaerokin on sellaiset 40 euroa.