Anthemin uusi tarinatraileri esittelee maailman, sankarit ja ensimmäistä kertaa myös pelin pahiksen / Uutiset / pelaaja.fi

Anthemin uusi tarinatraileri esittelee maailman, sankarit ja ensimmäistä kertaa myös pelin pahiksen

7.12.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

BioWare on ensi vuoden alussa julkaistava toimintaroolipeli Anthem on saanut uuden trailerin, joka antaa paremman kuvan pelin varsinaisesta juonesta.

Studio on esitellyt pelimaailmaansa ja sankareita jo pitkän tovin aiemmilla videoilla sekä striimeillä, mutta The Game Awardsissa nähty traileri paljastaa ensimmäistä kertaa pelin todellisen pahiksen ja tämän motiivit.

Videolla esitellään lyhyesti myös pelaajien tukikohtana toimiva Fort Tarsis, sitä puolustavat sankarit ja heitä avittavat sivuhenkilöt.

Pelin suljettu alfatesti pidetään puolestaan nyt alkavana viikonloppuna. Alfaan on voinut ennakkorekisteröityä Anthemin kotisivuilta ja testiin pääseville on lähetetty erillinen sähköposti aiheesta.

Anthem julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Make-1991 kuva
Make-1991

Itse hain ja sieltä tuli viesti että parempi onni ensi kerralla ja minä olen ennakkotilannut tästä pelistä kalleimman version missä lukee että VIP pääsy testeihin... 😔

Käyttäjän menu kuva
menu

Tuli tossa että pääsin sisään ja lataus oli 38GB

Lainaus Make-1991

Itse hain ja sieltä tuli viesti että parempi onni ensi kerralla ja minä olen ennakkotilannut tästä pelistä kalleimman version missä lukee että VIP pääsy testeihin... 😔

Ei kait ne nyt niille anna jotka on jo maksanu siitä ;)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Harmi että peli on mitä on, sillä tarina sekä mekaniikat vaikuttaisivat muuten toimivilta ja mielenkiintoisilta. Tarkoitan siis, että harmi kun ei ole yksinpeli tai coop vaan tätä nykyaikaista Destinyä, Divisionia sun muuta grindausta.

No, se ilmeisesti myy. Onneksi on muitakin pelejä.

Käyttäjän menu kuva
menu

Beta olisi nyt pitäny alkaa mutta yllätys että vain erroria tulee kun yrittää logata sisään :)

Nostoja