Apex Legends kaavailee laajentumista myös battle royalen ulkopuolelle

Apex Legends saattaa jatkossa olla muutakin kuin battle royale.

2.11.2020 06:56

Respawn Entertainment kaavailee Apex Legendsin laajentamista myös battle royale -lajityypin ulkopuolelle.

Apex Legendsin ohjaaja Chad Grenier on kertonut Eurogamer-julkaisun haastattelussa studion suunnittelevan jo pelin tulevaisuuden varalle uusien sisältökausien ohella myös isompia uudistuksia. Lyhyellä aikajänteellä tavoitteena on pitää yllä pelin laatua, mutta tulevaisuudessa Apex Legends saattaa Grenierin mukaan olla jotain muuta kuin tuttua battle royale -räiskintää.

-Jos katsomme tulevaisuuteen, keskustelemme paljon siitä, pitäisikö meidän laajentaa battle royalen ulkopuolelle, Grenier kertoo studion suunnitelmista.

-Meillä on joukko ihmisten rakastamia legendoja, miten muuten voisimme hyödyntää heitä? Uskon, että tulevaisuudessa näette pelin kehittyvän laajemmaksi kuin vain battle royaleksi. Meillä on jo nyt rajoitetun ajan tarjolla olevia pelimuotoja ja erilaisia tapoja pelata. Uskon sen olevan hyvä lähtökohta.

Helmikuussa 2019 julkaistu Apex Legends on kasvanut säännöllisesti sisältöpäivitysten myötä, ja lisää on luvassa tällä viikolla käynnistyvän seitsemännen kauden myötä. Eikä loppua näy ihan lähiaikoina, sillä Grenierin mukaan Respawn on aloittanut sisältöjen työstämisen jo kaudelle 12 saakka.

Lähde:  Eurogamer

Lisää luettavaa