Apex Legendsin erikoistapahtumat jatkuvat taas ensi viikolla 3. maaliskuuta alkaen. Kahden viikon ajan vaihtelua saapuu tarjoilemaan System Override Collection, jolla uusien kosmeettisten esineiden ohella on tarjota uusi väliaikainen pelitila sekä sen mukana tuleva uusi puolustautumisvarustekin.

Lisäpelitila on Deja Loot ja siitä tekee erikoisen sen tapa käsitellä pelimaailmasta lyötyviä esineitä. Aseet, suojukset ja muut eivät jakaudu nyt nimittäin satunnaisesti joka pelikerralla, vaan ne pysyvät ottelusta toiseen samoissa paikoissa ja näin niiden sijainnit voi siis oppia ulkoa omia taktisia tarpeitaan varten. Pelaaja otteluun vievän lentokoneen lentoratakin vaihtuu nyt vain päivittäin.

Pelitilan esittelemä uusi esine on vuorostaan Evo Shield. Kyseessä on kehittyvä suojus, joka vastaa aluksi perustason valkoista energiasuojaa, mutta kehittyy sitä mukaan, kun pelaaja tekee vahinkoa muihin oteluihin. Parhaimmillaan siitä voikin tulla vahvempi kuin tavanomaisesti violetista suojasta.

Tarkoituksena kehittäjein olisi pohtia tapahtuman jälkeen Evo Shieldin lisäämistä myös varsinaisen pelin puolelle.

Tulevan kahden viikon aikana Deja Lootia päästään pelaamaan sekä World’s Edge että King Canyon -kartassa. Räiskintä alkaa World’s Edgesta ja saapuu viikkoa myöhemmin sitten pelin vanhemmalle alueelle.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Lisää luettavaa