Kehittäjä Respawn Entertainment on julkaissut anteeksipyynnön epäonnistuneeksi koetusta mikromaksumallista Apex Legendsin viimeisimmässä tapahtumassa.

Iron Crown Collection -tapahtuma herätti runsaasti kritiikkiä, kun kävi ilmi, että pelaajat olisivat joutuneet maksamaan yli 130 euroa loottilaatikoista avatakseen varmuudella Bloodhound-hahmolle julkaistun setin kosmeettisia varusteita. Respawn julkaisikin viikonloppuna Reddit-keskustelusivustolla viestin, jossa se kertoo rikkoneensa lupauksensa reiluista mikromaksuista ja paljasti tuovansa loottilaatikoiden taakse suljetut varusteet ostettavaksi myös suoraan.

Legendaariseksi luokiteltujen varusteiden hinnoittelu ei sekään kuitenkaan miellyttänyt pelaajakuntaa. Legendaarisen kuosin voi ostaa 1 800:lla Apex Coinilla, joka kääntyy lähes 20 euroon. Jatkunut palauteryöppy saikin keskustelun kehittäjien ja pelaajayhteisön välillä käymään kuumana. Haukkuja heittäneiden pelaajien ohella esimerkiksi pelin tuottaja Drew McCoy osallistui keskusteluun hyvin kärkkäästi, turvautuen useampaan otteeseen solvauksiin pelaajia kohtaan.

– Olen ollut alalla tarpeeksi pitkään muistaakseni ajan, jolloin pelaajat eivät olleet täysiä persläpejä kehittäjiä kohtaan ja se oli aika kivaa, McCoy kommentoi.

McCoyn kommentit poikivat melkoisen määrän keskustelua Apex Legendsille omistetulla Reddit-sivulla. Tämän hetken suosituimmat viestit joko vitsailevat aiheella tai peräänkuuluttavat asiallisempaa kehittäjien kanssa käytävää keskustelua. Myrkyisän keskustelun voi lukea kokonaisuudessaan Redditissä.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa