Apex Legends koostaa seitsemän kauden edestä sisältöä uuteen Champion Editioniin / Uutiset / pelaaja.fi

Apex Legends koostaa seitsemän kauden edestä sisältöä uuteen Champion Editioniin

14.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Apex Legends, champion edition, EA

Apex Legends -ilmaisräiskinnästä julkaistaan uusi Champion Edition -versio.

EA:n julkistama Apex Legends Champion Edition sisältää kaikki pelin seitsemänteen kauteen mennessä julkaistut hahmot sekä reilun satasen edestä kosmeettisia varusteita, mukaan lukien legendaarisia kuoseja. Mukana on myös 1 000 Apex Coinia, joilla voi hankkia mieleistään sisältöä pelin sisäisestä kaupasta.

Apex Legends Champion Edition on saatavilla pelin seitsemännen kauden alkaessa pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle. Erikoisversion hinnaksi kerrotaan 40 dollaria.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mjaa, puuttuisikohan tuolta kolme tai neljä hahmoa itseltä, joten ei kannata oikein edes harkita. Ellei halua sitten tarkoituksella tukea kehittäjiä kun tuota kuitenkin on melko paljon jauhanut eikä senttiäkään ole laittanut sisään.

Tämän suhteen siis aina vähän ihmetyttää kun esim. Pelaajacastissa puhutaan pelien hinnoista ja kuinka f2p-peleissä hinta "sumentuu" (en muista mitä termiä käytettiin) lukuisten pienten ostosten kautta. Ei vain minulla tapahdu tuollaista, sillä "free to play" on minulle free.

Niin ja jos tuon champion editionin hinta olisi vaikkapa puolet pyydetystä niin enpä tiedä vaikka tulisi hankittuakin.

Käyttäjän Samsku kuva
Samsku

Ei tuota kukaaan järkevä ihminen ala ostamaan. Saa vaan hahmot ja pari tylsää skiniä. Hahmot iha turhia nykypäivänä ku TTK iha liian alhane. Ja Vakiohahmoissa esim. Bloodhound ihan ylivoimainen. Ja jotkut noista iha rikki kaikenlisäksi.