Apex Legends -räiskintä käy intiimimmäksi uudella Legacy-kaudella – valmistaudu nyt tuoreella pelikuvalla / Uutiset / pelaaja.fi

Apex Legends -räiskintä käy intiimimmäksi uudella Legacy-kaudella – valmistaudu nyt tuoreella pelikuvalla

26.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Apex Legends, Valkyrie, season, Legacy, Respawn Entertainment, Arena, Arenas, battle royale,

Apex Legendsin yhdeksäs sisältökausi, Legacy, on esitelty vihdoin täysvoimaisesti.

Tuoreet trailerit ovat näyttäneet toiminnassa niin peliin jo ennalta paljastetun uuden Valkyrie-hahmon kuin Bocek Compound Bow -aseen. Myös vilaus uudistuksia kokeneeseen Olympus-karttaan on sekin saatu tarjolle. Isona viimeisimpänä paljastuksena peliin on vahvistettu myös kokonaan uusi vakituinen pelitila Arena, jossa kaksi kolmen hengen joukkuetta ottavat toisistaan mittaan.

Arenassa otellaan kierrospohjaisesti niin, että toisen joukkueen eliminoinut joukkue nappaa itselleen aina pisteen. Kierrosten välissä pelaajat voivat ostaa varustusta toiminnan tuoksinnassa ansaittavilla resursseilla, joilla on mahdollista myös tehostaa käytössä olevia välineitä. Erityisen tärkeää tästä tekee se, että hahmokyvyt eivät lataudu normaalisti otteluissa, vaan niiden käyttöä rajoitetaan muutamaan kertaan per kierros. Samalla on huomioitava, että vanhat aseet eivät kantaudu kierrokselta toiselle.

Ottelut käydään tavanomaisia Apex-karttoja pienemmillä areenoilla, jotka on rakennuttu juurikin Arena-tilaa ajatellen. Toki teemoiltaan ne noudattavat Apexin pääalueita.

Alkunsa Apex Legendsin tuore Legacy-kausi saa 4. toukokuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja