Apex Legends saa ensi viikolla luvatun alustojen välisen pelituen / Uutiset / pelaaja.fi

Apex Legends saa ensi viikolla luvatun alustojen välisen pelituen

2.10.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Respawn Entertainment, Apex Legends, EA

Respawn Entertainment tuo ensi viikolla viimein Apex Legendsiin luvatun alustojen välisen pelituen.

Tosin virallisen julkaisun sijaan tuki tuodaan betaversiona 6. lokakuuta, jolloin pc-, PS4- ja Xbox One -pelaajat voivat pelata keskenään. Ominaisuuden voi myös halutessaan ottaa pois päältä, jos muiden alustojen peliseura ei kelpaa. Studio tosin varoittaa jonotusaikojen kasvavan tällöin pitkiksi.

Lähtökohtaisesti konsolipelaajat pelaavat samoissa matseissa ja pc-pelaajat ainoastaan keskenään, mitä tekijät perustelevat ohjainratkaisuilla. Mutta jos konsoli- ja pc-pelaajat tekevät yhdessä ryhmän ja ryhtyvät vasta sen jälkeen etsimään peliä, pääsevät mukana olevat konsolipelaajat pelaamaan muiden pc-pelaajien seuraan.

Alustojen välisen pelituen rinnalla peliin ei tuoda kuitenkaan vielä alustojen välistä tallennusta, vaan tämä lisätään myöhemmin. Tekijät lupailevat kertovan aiheesta lisää myöhemmin tänä vuonna saapuvan Steam-julkaisun yhteydessä.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvä! Sitä vain mietin että jos laitteiden välinen tallennus tulee, niin miten menetellään jos on pelannut useilla alustoilla? Itse aloittelin päämasiinallani, eli One X:llä, mutta kaverit alkoi pelata PS4:lla, joten siirryin itsekin sinne. Nyt on molemmilla jauhettu jonnekin vajaa sata levelille asti ja ostettu vähän eri hahmojakin.

Nythän tämä alustojen välinen pelaaminen mahdollistaa minulle sen, että voin Onen puolelta pelailla PS4-kaverien kanssa Causticilla tai Miragella, joita en ole PS4:lle lunastanut. PS4:lla taas vastaavasti on ainakin Loba ja Octane, joita en ole Onelle hankkinut.

Ja täytyy taas hehkuttaa että tämä peli se vain paranee mitä enemmän tätä pelailee.

Nostoja