Apex Legends saa viimein toivotuimman pelimuotonsa / Uutiset / pelaaja.fi

Apex Legends saa viimein toivotuimman pelimuotonsa

7.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
0

Battle royale -räiskintä Apex Legends saa viimeinkin pelaajien eniten toivoman pelimuodon.

Kehittäjä Respawn Entertainment on paljastanut pelin 16. kauden tuovan viimein mukanaan Team Deathmath -tappomatsit Apex Legendsiin. Luvassa on myös merkittäviä uudistuksia pelin hahmojärjestelmään.

Matsien kerrotaan olleen jo tovin aikaa Apex Legends -peliyhteisön eniten toivottu pelimuoto. Tappomatsit tuodaan tuttuun tapaan saataville rajoitetuksi ajaksi. Pelimuoto on saatavilla Apex Legendsin 16. kauden ensimmäisen kolmen viikon ajan. Pelimuoto on kuitenkin mukana maaliskuussa ilmestyvässä Mixtape-tilassa, jossa kierrätetään tappomatsien ohella Gun Run- ja Control-pelimuotoja.

Revelry-nimeä kantava 16. kausi lisää peliin pitkästä aikaa myös uuden aseen. The Nemesistä kuvaillaan energia-aseeksi, jonka arvellaan haastavan R-301:n ja Flatlinen kaltaiset aseet pelaajien vakiovarustuksessa.

Apex Legendsin 16. kausi ei tuo uutta hahmoa, mutta luvassa on uudistuksia pelin hahmojärjestelmään. Hahmot jaetaan kauden myötä viiteen luokkaan, joista jokaisella on omat yksilölliset erikoiskykynsä. Nämä kyvyt voivat esimerkiksi tarjota uusia tapoja pelitoverien elvyttämiseen tai tapoja vuorovaikuttaa loottisäilöjen kanssa.

Revelry-kausi käynnistyy 14. helmikuuta.

Lähde: Respawn

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.