Apex Legends saapuu Steamiin sekä Switchille, saa alustojen välisen moninpelin ja taistelee uudella erikoistapahtumalla

Apex Legendsin tulevaisuus on monialustainen.

18.6.2020 23:58

Respawn Entertainment ja Electronic Arts tekivät joukon Apex Legendsia koskevia julkistuksia osana EA Play -verkkolähetystä.

Yhtiöt vahvistivat ensinnäkin uudemman kerran, että peli tekee tuloaan tämän vuoden aikana Steamiin, mutta sen levittäytyminen ei jää vielä siihen. Luvassa on nimittäin myös Switch-versio, joka vielä yhdessä muiden pelin versioiden kanssa saa myöhemmin syksyllä vielä tuen alustojen väliselle moninpelaamiselle.

Hieman nopeammin odotettavissa on pelin uusi erikoistatapahtuma Lost Treasures, joka käynnistyy ensi viikolla 23. kesäkuuta. Luvassa on tietysti taas joukko uusia haasteita ja niiden avulla avattavia kosmeettisia esineitä, mutta yhtälailla siihen kuuluu osaksi väliaikainen pelitila Armed and Dangerous Evolved.

Uudessa tilassa taistelemaan lähdetään käyttäen vain tarkkuuskivääreitä, haulikoita ja evo-panssareita, minkä ohella pelimaailman uudelleensyntymäpisteet on poistettu pelialueelta. Kukin pelaaja kantaa kuitenkin mukanaan omaa uutta Mobile Respawn Beacon -palautuslaitettaan, jolla kaverin voi tuoda kerran takaisin missä tahansa kohtaa karttaa tahansa.

Tarkoituksena palautuslaite on tehdä myöhemmin vakituisempi osa Apexin tarjontaa.

Ohessa tapahtuman esittelytraileri. Lost Treasures jatkuu aina heinäkuun 7. päivään asti.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Lisää luettavaa