Apex Legends on taas hieman erilaisempi – tätä kaikkea tarjoaa erikoistapahtuma Voidwalker / Uutiset / pelaaja.fi

Apex Legends on taas hieman erilaisempi – tätä kaikkea tarjoaa erikoistapahtuma Voidwalker

4.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Apex Legends on taas hieman erilaisempi – tätä kaikkea tarjoaa erikoistapahtuma Voidwalker

Erikoistapahtuma Voidwalker on saapunut tarjoamaan lisää väliaikaista vaihtelua Apex Legends -räiskintään.

Tästä viikosta aina syyskuun 17. päivää kestävä tapahtuma koostuu pienempien muutoksien osalta omilla pienillä palkinnoillaan varustetuista erikoishaasteista sekä uusista kosmeettisista esineistä. Isompia lisiä edustavat vastaavasti väliaikainen lisäpelitila Armed and Dangerous sekä pelikarttaan tehty muutos, joka asettaa Hydro Damin läheisyyteen uuden mystisen portaalin ja siihen kytköksissä olevan tutkimusalueen.

Pelikarttaan tehty muutos on kytköksissä Apex Legendsin Wrath-hahmoon, joka on saanut tällä viikolla myös sen taustoja avaavan animaatiovideon. Uuden Armed and Dangerous -tilan osalta peli muuttuu vuorostaan pihimmäksi pelimaailmasta löytyvien varusteiden suhteen. Aseiden osalta käytössä on esimerkiksi vain haulikoita ja tarkka-ammuntakiväärejä, eikä tarjolla ole juuri ylimääräisiä panssareita käytettäväksi.

Aiemmin Apexissa nähtiin vastaavanlainen erikoistapahtuma elokuussa. Tuolloin peli tuki väliaikaisesti Solo-pelitilaa, jossa räiskittiin yksin kolmihenkisen tiimin sijaan.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.