Apex Legends vajoaa pimeyteen väliaikaisella erikoispelitilalla / Uutiset / pelaaja.fi

Apex Legends vajoaa pimeyteen väliaikaisella erikoispelitilalla

9.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Apex Legends, Fight or Fright, halloween, erikoistapahtuma, shadowfall, syksy,

Syksyn tuoma synkkyys ja lähestyvä halloween ovat jättämässä jälkensä vielä Apex Legendsiin. Ensi viikolla 15. lokakuuta pelissä käynnistyy tuore erikoistapahtuma Fight or Fright, jonka parissa kauhistellaan aina marraskuun 5. päivään asti.

Apexin aiempien erikoistapahtumien tavoin myös Fight or Fright pitää sisällään uuden väliaikaisen pelitilan. Tila on nimeltään Shadowfall ja se päästää räiskimään taas pelin alkuperäisessä Kings Canyon -kartassa. Pelaaminen tapahtuu tällä kertaa tosin yöaikaan 35 pelaajan voimin, ja aina kun jokin pelaajista kuolee, palaa tämä henkiin epäkuolleena hahmona taistellen niin sanotun Shadow Squadin osana viimeisiä hengissä olevia pelaajia vastaan.

Epäkuolleet eivät käytä aseita tai erikoiskykyjä, mutta näiden liikkuvuus ja lyöntivoimat ovat parantuneet. Ottelut päättyvät, kun joko kaikki pelaajat ovat kuolleet tai mikäli viimeisen kymmenen pelaajan joukosta edes joku pääsee pakoon pelikentälle ilmestyvällä evakuointialuksella. 

Ilman uusia kosmeettisia esineitä ei myöskään jäädä. Tarjolle saadaan tapahtumakohtaisia haasteita, joista on mahdollista tienata erilaisia ilmaisia lisukkeita, minkä lisäksi ostettavaksi ja löydettäväksi tuodaan samalla tukku uusia premium-esineitä. Aikavälillä 25.-28.10. tarjolla on myös tuplasti kokemusta kaikille viiden parhaan joukkoon sijoittuville.

Lähde: Apex Legends (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pitänee tätäkin testata. Uuden kartan myötä on taas tullut aktivoiduttua. Jostain syystä myös pelit tuntuvat taas menevän keskimäärin paremmin.