Apex Legends voi saada piakkoin soolo- ja kaksikkopelitilat / Uutiset / pelaaja.fi

Apex Legends voi saada piakkoin soolo- ja kaksikkopelitilat

11.02.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Viime viikolla julkaistu battle royale -räiskintä Apex Legends voi saada uusia pelimuotoja lähitulevaisuudessa.

Fortnite-vuodoista tunnettu ShiinaBR on ryhtynyt kaivelemaan myös Apex Legendsin pelitiedostoja ja löytänyt viittauksia uusiin pelimuotoihin. Tiedostoista on paljastunut yksin ja kahden hengen tiimeissä pelattaviin pelimuotoihin viittaavia rivejä, mikä kertoo kehittäjien ainakin harkinneen kyseisten vaihtoehtojen lisäämistä Apex Legendsiin. Tällä hetkellä Apex Legendsiä voi pelata vain kolmen hengen tiimeihin pohjautuvassa pelitilassa, eikä kehittäjä Respawn ole toistaiseksi paljastanut työstävänsä muita pelimuotoja.

Ilmaiseksi pelattava Apex Legends on saatavilla pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Kiinnostavinta on spekolointi titaanien mahdollisuudesta saada oma battle royal karttansa ja moodinsa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli lauantaina tuota testattua ja "you are champion" lävähti (yllättäen) samana iltana ruudulle. On minulla ennenkin BR-pelien testeissä ollut kärki lähellä mutta en ihan voittoa odottanut - varsinkaan samana iltana.

Mutta: tässä on samat "ongelmat" kuin muissakin BR-peleissä. Itse pelaan pelejä paljolti myös sen takia, että oikea elämä on jo BR, jossa tuuri ja se, mitä varusteita saat alussa, vaikuttavat suuresti lopputuloksen. Sen vuoksi pelaan mieluummin pelejä, joissa kaikki lähtevät samoista lähtökohdista. Okei, lähdetään toki BR-peleissäkin samasta paikkaa/tilanteesta mutta homma on siitä eteenpäin paljon tuurista kiinni.

Jos pelaisin BR-pelejä ahkerammin, niin pelaisin varmasti tiimimuotoja kuten Apexissa. Yhteistyö on aina hauskempaa - varsinkin tuttujen kanssa pelaten ja taktikoiden. Tämä Apex tosin omaa todella hyvät työkalut kommunikointiin jopa ilman mikkejä ja on muutenkin niin sulava, mitä videot antoivat ymmärtää. Huomaa että Titanfall on ollut taustalla.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Mun mielestä kyllä aika pieni rooli näissä tuurilla. Tiedät millä alueilla on high level lootit, tiedät mihin seuraava ympyrä tulee, hyppäämiseenkin tietty strategia miten pääsee nopeammin maahan jne. Sulla on kaikki työkalut olla muita parempi. Sanosin että BR genressä tuurilla on 10% (aivan persuksista vedetty numero mutta tuntuu oikealta) osuus hommasta loput 90% kartan tuntemusta, taitoa, jne. Ehkä jopa vielä vähemmän tässä entä muita BR peleissä.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus kribmeister

Mun mielestä kyllä aika pieni rooli näissä tuurilla.

Jos satut pelin alussa laskeutumaan vihollispelaajan kanssa samaan rakennukseen - varsin yleinen sattuma - eikä kumpikaan teistä ole täysi rähmäkäpälä, voittaja ratkeaa 95% tuurilla. Aseistettu pelaaja voittaa lähes aina aseettoman ja onnekkaampi ehtii napata itselleen tussarin nopeammin.

Vastaavasti loppuvaiheessa (5-10 pelaajaa jäljellä) riippuu pitkälti tuurista, kuka spottaa kenet ensimmäisenä. Toki tällä on Apex Legendsissä vähemmän merkitystä kuin vaikka PUBGissa, jossa aseet on paljon tappavampia ja jos näet toisen pelaajan pysyen itse piilossa, saat todella vahvan etulyöntiaseman.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Refloni nuo sanoikin jo hyvin. Tuuria se on. Perinteisessä moninpelissä oppii nopeammin kartat ja tuntemattomissakin tietää, että toinen tiimi tulee vastaan jostain eikä mistä tahansa suunnasta, millä tahansa varustuksella. Lisäksi kentältä poimittavat aseet on aina ne samat, joten tiedät mitä voit yrittää hakea tai estää toista osapuolta saamasta. Minusta todella isoja eroja, joissa toisessa voi rakentaa taktiikkaa paljon enemmän jo ennen peliä. Toisessa voi suunnitella ja sitten reagoida. En sano etteikö suunnittelua ja reagointia olisi jokaisessa moninpelissä mutta onhan niiden tasapaino/määrä ihan eri BR-peleissä.