Respawn Entertainmentin Dusty Welch ja Chad Grenier ovat paljastaneet Apex Legendsista uupuvan alustojen välisen pelituen lisäämisen olevan tärkeä suositulle battle royale -pelille.

Kaksikko oli Game Informerin haastateltavana, ja vaikka toiminnallisuutta ei siinä suoranaisesti vahvistettu, kehittäjien sanamuodot vihjailivat vahvasti siihen suuntaan, että alustojen välinen pelituki ollaan lisäämässä aikanaan peliin.

– Mielestämme alustojen välistä pelitukea odotetaan jo pelialalla ja se on tärkeä ominaisuus meidän kaltaisessa pelissä. Chad ja minä olemme luonnollisesti pelimme suuria faneja ja pelaamme sitä töissä sekä vapaa-ajallamme. Kotona haluaisimme pelata keskenään, mutta meillä on peli eri alustoille, Welch kertoo.

– Henkilökohtaisesti rakastaisin voivani lyöttäytyä yhteen [Chadin kanssa] ja pelata viikonloppuisin. Mielestäni sen [alustojen välisen pelituen] lisääminen on tärkeää, Welch jatkaa.

Apex Legendsin mahdollisesta alustojen välisestä pelituesta on puhuttu aiemminkin, joten uutinen ei sinänsä ole uusi. Sen lisäämisen aikataulusta ei ole kuitenkaan hiiskuttu vielä sanallakaan, mutta ominaisuuden tärkeydestä puhuminen viittaisi siihen, että tuen tuominen saattaisi olla kehittäjien prioriteettilistan yläpäässä.

Apex Legends on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa