Apex Legendsin seuraava sankari näyttäytyy jälleen – seuraavasta kaudestakin saatiin vihiä

Apex Legendsin seuraava sankari ja kolmannen kauden alustavat tiedot ovat vuotaneet ennen aikojaan.

29.8.2019 07:56

EA on esitellyt GameStopin johtajille suunnatussa tilaisuudessa Apex Legendsin tulevan kolmannen kauden sisältöä, johon lukeutuu myös jo aiemmin vihjailtu Crypto-sankari.

Järjestetty tapahtuma oli luottamuksellinen, joten virallista tietoa kausipassin sisällöstä ei ole vielä saatu, mutta paikalla ollut kävijä napsi esityksestä muutamia kuvia. Näissä paljastuvat muun muassa Crypto, Titanfallista tuttu Charge Rifle -ase sekä uusi Gibraltarille suunnattu uusi skini.

Crypton suuntaan on vihjailtu jo aiemmin tarinatrailereiden ja pelimaailman muutosten myötä, minkä lisäksi hahmon jälkeensä jättämä läppäri on löydetty myös areenalta.

Datakaivurit ovat puolestaan löytäneet koodirivien seasta hahmon mahdolliset kyvyt, joihin kuuluisi lähetettävä lennokki sekä tähän sisäänrakennettu EMP-lamautin. Lennokkia pystyisi käyttämään nopeana tiedustelijana, hakkeroidakseen ovia sekä noukkiakseen kaatuneiden tiimiläisten lippuja. Hahmon Ultimate-kyky räjäyttäisi puolestaan siinä olevan EMP-latauksen, joka eliminoisi kaikki alueelle jääneet ansan, hidastaisi vihollisia sekä tekisi vahinkoa näiden suojiin.

Kolmannen kauden tarkkaa aloituspäivää ei ole vielä paljastettu.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa