Apinapallot pyörivät Revolutionillakin / Uutiset / pelaaja.fi

Apinapallot pyörivät Revolutionillakin

26.04.2006 // Kirjoittanut: LassiK
0

Nintendon Revolutionille julkaistaan uusi versio Segan Super Monkey Ballista. Lisänimellä Banana Blitz kulkeva peli lupaa mullistavan tavan ohjata pallon sisään vangittuja apinoita.

Lisäksi Banana Blitz sisältää sekä valtavan määrän uusia pulmakenttiä että köörin uusia minipelejä, jotka on suunniteltu Revolutionin ohjainta varte.

"Nintendon Revolution antaa pelintekijöillemme aivan uudenlaiset työkalut suunnitella pelejä", hehkuttaa Amerikan Segan varamarkinointijohtaja Scott Steinberg Segan lehdistötiedotteessa.

Kaikki yksinpelikentät on suunniteltu nollasta Revolutionin ohjaimen ympärille. Ohjauksesta paljastetaan vain että AiAi ja muut apinat hyppäävät kun pelaaja nykäisee Revolutionin kaukosäätimellä ylöspäin. Aiemmin palloja ei ole voinut pompotella.

Minipeleissä mukana on perinteisessä kaartissa esimerkiksi renkaanheittoa. Huvipuistoista tuttua, aukoista nousevien päiden hakkausta voi harrastaa "Whack-a-Molessa". Pelin luvataan olevan yhtä paljon bilepeli kuin yksinpeli.

Kuvia pelistä on luvassa vasta E3-messuilla. Tekijöiden mukaan peli pyörii GameCubelta käännetyllä pelimoottorilla, "jota on voitu hyödyntää tavoilla, jotka varmasti tekevät pelaajiin vaikutuksen".

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja