Apokalyptiset ratsastajat iskevät jälleen — Darksiders Genesis päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Apokalyptiset ratsastajat iskevät jälleen — Darksiders Genesis päivättiin

22.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Darksiders, Darksiders Genesis, Stadia, THQ Nordic, julkaisupäivä, 5. joulukuuta

Uuden Darksiders-pelin makuun päästään Windows-koneilla ja Googlen Stadia-palvelussa 5. joulukuuta. Nyt tiistaina vahvistunut päiväys koskee sarjan eräänlaista sivuosaa Darksiders Genesista, joka tuodaan myös PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille 14. helmikuuta.

Niin yksin kuin kaksinkin pelattavissa oleva Genesis on sarjalle poikkeuksellisesti lintuperspektiivistä kuvattu toimintapeli ja päästää alkuperäisestä pelistä tutun Warin lisäksi ensimmäistä kertaa myös hevosmies Strifen ohjaksiin. Pelin on tehnyt alkuperäisistä Darksiders-kehittäjistä rakentunut Airship Syndicate, joka on tehnyt julkaisija THQ Nordicin kanssa aiemmin myös roolipeli Battle Chasers: Nightwarin.

Tuoretta pelikuvaa julkaisupäivän paljastumisen yhteydessä ei ole vahvistettu. Uudella videolla saadaan kuitenkin syvempi silmäys peliä pohjustavaan animaatiopätkään, josta on nähty aiemmin vain hajanaisempia vilauksia.

Lähde: THQ Nordic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kiva päästä viimein pelaamaan Strifella, yllättävää että PC-versio tulee ensimmäisenä mutta Google on varmaan maksanut siitä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Brutal1ty

Kiva päästä viimein pelaamaan Strifella, yllättävää että PC-versio tulee ensimmäisenä mutta Google on varmaan maksanut siitä.

Ei varmasti kyllä Google ole maksanu mitään että PC versio tulisi aikasemmin