Aprillipila on sittenkin oikea peli – Conan Chop Chop julkaistaan syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Aprillipila on sittenkin oikea peli – Conan Chop Chop julkaistaan syksyllä

14.06.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
2
Conan Chop Chop

Conan Chop Chop oli alunperin Funcomin aprillipila, mutta nyt yhtiö on ilmoittanut julkaisevansa pelin oikeasti. Mighty Kingdomin kehittämä hack and slash -toimintapläjäys julkaistaan 3. syyskuuta PS4:lle, Switchille, Xbox Onelle ja pc:lle. Ilmoituksen yhteydessä saatiin myös virallinen traileri.

- On ollut hankalaa pitää tämä salaisuutena, myöntää Funcomin toimitusjohtaja Rui Casais.

- Aprillipilana tehdyn julkistuksen jälkeen saamamme palaute oli uskomatonta ja yksimielistä. Olen palanut halusta kertoa hyvät uutiset siitä lähtien.

Peli sijoittuu Robert E. Howardin luomaan Hyborian fantasiamaailmaan. Pelaajien tehtävänä on pysäyttää paha velho Thoth-Amon, jonka tavoitteena on herättää henkiin vielä pahempi velho nimeltään Xaltotun. Varsin yksinkertaisesta tarinasta huolimatta Funcom lupaa, että peliä jaksaa pelata uudestaan ja uudestaan, kiitos satunnaisesti luotavien kenttien ja laajan asevalikoiman.

Ulkoasultaan Chop Chop on humoristisen näköinen. Conan-universumista tuttujen tikku-ukkohahmojen juoksevat tyrmästä toiseen lahtaamassa vihollisia ja keräämässä aarteita. Casais kuitenkin varoittaa, että peli on tästä huolimatta haastava. Moninpeli on mahdollista paikallisesti korkeintaan neljän pelaajan kanssa ja aseena on mahdollista käyttää lähes kaikkea luudanvarresta miekkaan. Näyttävät komboiskutkin ovat mahdollisia perinteisen hakkaamisen lisäksi.

Lähde: Funcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Miksi trailerissa oli vain "Playstation 4" jos kerran tulee useille muillekin vehkeille? No jaa, joka tapauksessa voisi harkita. Tosin nykyään on aika vähän aikaa pienemmille teoksille ja sen keskittää lähinnä tarinavetoisiin peleihin.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus zappah

Miksi trailerissa oli vain "Playstation 4" jos kerran tulee useille muillekin vehkeille?

Koska se on otettu Sonyn Playstation-Youtube kanavalta, tietenkin he lätkäisevät logonsa siihen, Mikkis ja Nipa tekevät samoin.

Tässä on sama traileri joltain toiselta kanavalta ja siinä näkyy kaikki alustat lopussa (pikaisesti joten pysäytä se ennen kun kanava alkaa myymään itseään).