Arcade-autoilun klassikko palaa taskukoossa / Uutiset / pelaaja.fi

Arcade-autoilun klassikko palaa taskukoossa

1.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Autopeleistään tätä nykyä parhaiten tunnettu brittikehittäjä Codemasters on palaamassa Micro Machines -pelisarjan pariin. Myöhemmin vielä kuluvan vuoden aikana studio on tuomassa iOS-laitteille uuden ihan vain Micro Machinesiksi kutsutun pelin, jonka työstössä on ollut mukana auttamassa Electronic Artsin omistama mobiilipelijulkaisija Chillingo.

– Työskentely Chillingon kanssa on ollut erittäin suotuisaa tämän rakastetun pelin kannalta. Tiimimme ovat tehneet läheistä yhteistyötä varmistaakseen, että Micro Machines palaa definitiivisenä moninpelattavana ajopelikokemuksena ja varustettuna aina vain useammalla pelitilalla sekä pelitavoilla, jotta se voisi saada uusia faneja ympäri maailmaa, Micro Machinesin vastaava tuottaja Chris Gray kertoo.

Ensimmäisen trailerinsa perusteella uusi Micro Machines ei hylkää ainakaan pelisarjalle tyypillistä lintuperspektiivistä kuvattua leluajelutyyliä. Traileri antaa myös vihiä, että monenlaisia poweruppeja aina aseista suojakilpiin tullaan kilpailuissa myös kiivaasti käyttelemään.

Aiemmin viime vuonna Codemasters toi vastaavanlaisen ajopelikokemuksen pc:lle. Kyseessä ei tosin ollut virallinen Micro Machines -tuote vaan Toybox Turbos -nimeä kantanut peli.

Lähde: Codemasters

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Toivon mukaan Spider, Dwayne ja muut kumppanit ovat yhä kehissä. Micro Machines V3 onnistui aikoinaan olemaan PSonen yksi parhaista moninpeleistä joten toivottavasti tässä uudessa on edes hitunen samanlaista koukkua ja laatua.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ehdin jo melkein innostua...

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus

Micro Machines V3 onnistui aikoinaan olemaan PSonen yksi parhaista moninpeleistä joten toivottavasti tässä uudessa on edes hitunen samanlaista koukkua ja laatua.

Jep, V3 on vieläkin yksi parhaista moninpeleistä, joita olen koskaan pelannut. Niin yksinkertainen, mutta silti niin viihdyttävä. Tämän uuden tulokkaan kohdalla epäilyttää nimenomaan tuo iOS. Toimiiko tällainen muka kosketusnäytöllä? Hieman epäilyttää, varsinkin jos päättävät ympätä mukaan mikromaksuhelvetin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Micro Maksunies

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

iOS.....NEXT!!!

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

harmiku kännykällä pelaaminen ei aina ole mieluisaa laitteen nopean kuumenemisen vuoksi