Arcade-toiminnan mestarit suunnittelevat tulevaisuutta Steamin parissa

Muun muassa Ikarugasta, Gunstar Heroesista ja Radiant Silvergunista tuttu Treasure haluaa tuoda sekä klassikoitaan että myös uuden pelin Steamiin.

31.1.2014 00:46

Rautaisista toimintapeleistään tunnettu japanilaisyhtiö Treasure on tosissaan alkanut kiinnostua pelipalvelu Steamista. Yhtiön pomo Masato Maegawa on todennut pelilehti Famitsun haastattelussa, että Treasurelta voidaan kenties vielä odottaa useampiakin pelejä Steam-tarjontaan, eivätkä ne kaikki välttämättä ole osa Treasuren klassikkotarjontaa.

Ikaruga on ensimmäinen, emmekä ole aikeissa lopettaa siihen.  On olemassa ihmisiä, jotka kysyvät Radiant Silvergunin perään, mutta me emme myöskään ole aikeissa tehdä vain käännöksiä. Pohdimme kokonaan uuden nimikkeen tekemistä Steamiin, Maegawa kuvaili.

Treasure-pomo ei pystynyt sanomaan vielä varmuudella, mitä uutta Treasurelta voitaisiin tarkalleen ottaen odottaa pc-puolelle Tarkempia päätöksiä asian suhteen tehdään yhtiössä vasta myöhemmällä aikataululla.

Eräänlainen sytyke Treasuren Steam-intoon on peräisin viime lokakuulta, jolloin Treasure haki osin kokeilumielessä Ikaruga-räiskinnälle paikkaa kauppapaikalta Greenlightin kautta. Peli saavutti nopeasti yleisön hyväksynnän ja enää vain odotellaankin, milloin polaarisuusräiske kohtaa Höyryn.

Ikarugan ja Radiant Silvergunin ohella Treasure on tullut tutuksi muun muassa myös Gunstar Heroesista, Sin & Punishmenteista ja Bangai-O’sta.

Lähde: Famitsu, Siliconera

Lisää luettavaa