Ärhäkkä scifitoiminta valaisee alkusyksyn PlayStationeilla / Uutiset / pelaaja.fi

Ärhäkkä scifitoiminta valaisee alkusyksyn PlayStationeilla

5.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

PlayStation 4:lle ja Vitalle valmisteilla ollut toimintanimike Velocity 2X on saanut julkaisupäivän. Euroopassa pelin löytää PlayStation Storesta syyskuun 3. päivä toistaiseksi vielä julkistamattomaan hintaan.

Brittiläisen Futurlabin kehittämä Velocity 2X on jatko-osa parin vuoden takaiselle Velocity-avaruusräiskinnälle. 2X ei pyri syöttämään pelaajille kuitenkaan vain vanhemman pelin ideoita hiotummassa kuosissa, vaan paranneltujen avaruuslentelyosuuksien oheen peli on varustettu myös sivultakuvatuilla toimintakohtauksilla.

Velocity 2X on tukemassa mahdollisuutta siirtää tallennuksia Vita- ja PlayStation 4 -version välillä. Peli on myös Cross-Buy-tuote, eli ostamalla sen alustoista toiselle saa sen pelattavaksi myös toiselle ilman lisäveloitusta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensin ajattelin että liian kaaosmaista menoa makuuni mutta sitten huomasin että pelihän voisi sittenkin olla ihan mielenkiintoinen. Lopulta huomasin että ei PS3-versiota mutta silti Vita-versio löytyy. Eipä sitten edes testata.

Nytkö se tuki sitten alkaa jo pikku hiljaa loppua PS3:lle ja (Vita) cross buykin siirtyy pikku hiljaa PS4:n kaveriksi?

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

En eka muistanu koko peliä, ennenko katoin tota videota. Miellyttävä peli oli tuo Velocity Vitalla. Sitä tuli ihan kunnolla pelattua Trophyja myöten.

Nostoja