Arkham-kehittäjältä mystinen vihje – eikö Batman olekaan tullut tiensä päähän?

Arkham-kehittäjä Rocksteady ei taidakaan olla vielä valmis päästämään irti Batmanista.

21.12.2015 12:30

Rocksteadyn Arkham-trilogia tulee vihdoin virallisesti päätökseensä tällä viikolla, mutta studio näyttäisi hautovan jonkinlaista salaisuutta.

Batman: Arkham Knightin viimeinen suurempi sisältöpaketti Season of Infamy julkaistaan huomenna, ja Arkham-videoihin keskittyvä fanikanava Batman Arkham Videos istutti pelisarjan luovan johtajan Sefton Hillin vastikään piinapenkkiinsä merkkipaalun kunniaksi. Haastatteluvideo seuraa pitkälti tuttuja uomia, mutta aivan videon loppupuolella tapahtuu jotain odottamatonta.

– Sanotko nyt, että tämä on ehdottomasti Rocksteadyn ja Batmanin yhteisen taipaleen päätepiste? Hilliltä kysytään videolla.

Ennen kuin Hill ehtii juurikaan avata suutaan, video katkeaa ja tilalle välähtää myöhäisyön televisiolähetyksistä tuttu testikuva. Ruudulla vilahtavat kuitenkin myös Arkham-sarjasta tutun superpahis Linnunpelättimen kalmaiset kasvot, joiden merkitystä video ei valota sen enempää. 

Tiedossa ei ole, mitä strategisesti aseteltu videokatkos merkitsee, mutta vahingossa Linnunpelätin tuskin on haastattelun keskelle eksynyt. Arkham Origins -sivuosan kehittänyt Warner Bros. Games Montréal puuhailee omalla tahollaan kahta uutta DC-lisenssipeliä, mutta Rocksteady on tähän mennessä mainostanut Arkham Knightia oman Batman-uransa päätöksenä. Ilmiselvää kuitenkin on nyt, että studiolla on vielä kerrottavaa.

Videon voi katsoa kokonaisuudessaan alta. Kriittinen hetki koittaa noin kohdassa 9:10.

Lähde: GamesRadar

Lisää luettavaa