Arkham-kehittäjältä mystinen vihje – eikö Batman olekaan tullut tiensä päähän? / Uutiset / pelaaja.fi

Arkham-kehittäjältä mystinen vihje – eikö Batman olekaan tullut tiensä päähän?

21.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Arkham-kehittäjältä mystinen vihje – eikö Batman olekaan tullut tiensä päähän?

Rocksteadyn Arkham-trilogia tulee vihdoin virallisesti päätökseensä tällä viikolla, mutta studio näyttäisi hautovan jonkinlaista salaisuutta.

Batman: Arkham Knightin viimeinen suurempi sisältöpaketti Season of Infamy julkaistaan huomenna, ja Arkham-videoihin keskittyvä fanikanava Batman Arkham Videos istutti pelisarjan luovan johtajan Sefton Hillin vastikään piinapenkkiinsä merkkipaalun kunniaksi. Haastatteluvideo seuraa pitkälti tuttuja uomia, mutta aivan videon loppupuolella tapahtuu jotain odottamatonta.

– Sanotko nyt, että tämä on ehdottomasti Rocksteadyn ja Batmanin yhteisen taipaleen päätepiste? Hilliltä kysytään videolla.

Ennen kuin Hill ehtii juurikaan avata suutaan, video katkeaa ja tilalle välähtää myöhäisyön televisiolähetyksistä tuttu testikuva. Ruudulla vilahtavat kuitenkin myös Arkham-sarjasta tutun superpahis Linnunpelättimen kalmaiset kasvot, joiden merkitystä video ei valota sen enempää. 

Tiedossa ei ole, mitä strategisesti aseteltu videokatkos merkitsee, mutta vahingossa Linnunpelätin tuskin on haastattelun keskelle eksynyt. Arkham Origins -sivuosan kehittänyt Warner Bros. Games Montréal puuhailee omalla tahollaan kahta uutta DC-lisenssipeliä, mutta Rocksteady on tähän mennessä mainostanut Arkham Knightia oman Batman-uransa päätöksenä. Ilmiselvää kuitenkin on nyt, että studiolla on vielä kerrottavaa.

Videon voi katsoa kokonaisuudessaan alta. Kriittinen hetki koittaa noin kohdassa 9:10.

Lähde: GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No tuskin on kummempaa kuin jotain lisäriä korkeintaan.

Käyttäjän Deadpool kuva
Deadpool

Eiköhän nämä bätmänit ole jo nähty vaihdetaan sankaria välillä vaikka todella hyviä nämäkin on olleet

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Buhuu. Vaikka jollain ihmeen kaupalla tekisivätkin vielä yhden peli, niin en koskisi pitkällä tikullakaan. Sen verta paha riman alitus Arkham Knight oli, niin teknisesti kuin itse pelillisestikin. Jos pc-versio hoidetaan tuolla tavalla, niin pääsee mustimmalle listalle jolta ei pääse koskaan pois edes kulumalla. Silloinkin kun se paperi paperi on poltettu, niin se muste millä kirjoitettu jää kummittelemaan.

Käyttäjän Jarno33 kuva
Jarno33

Joo ei tarttis enää yhtään uutta lepakkoa tehdä. Ensimmäisen jaksoin pelata läpi mutta seuraavat jäikin sitte kesken.....

Nostoja