Arkham Knightin huhuttu Game of the Year -versio antaa pelille uuden mahdollisuuden / Uutiset / pelaaja.fi

Arkham Knightin huhuttu Game of the Year -versio antaa pelille uuden mahdollisuuden

30.05.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Arkham Knightin Game of the Year -versio antaa pelille uuden mahdollisuuden

Jos viime vuonna ikävästi flopannut Batman: Arkham Knight jäi skandaalin vuoksi pelaamatta, loppukesästä lienee täydellinen sauma tarttua peliin jälkijunassa.

Saksan Amazon-verkkokaupasta bongatun myyntilistauksen mukaan pelistä ollaan saamassa heinäkuun tienoilla perinteinen, kaiken kattava Game of the Year -versio. Kuten tapoihin kuuluu, uusintajulkaisu paketoinee pääpelin kylkeen kaiken sen puitteissa julkaistun lisäsisällön, jota Arkham Knightin kohdalla jaeltiin reiluin ottein.

Listauksen mukaan paketille tulee hintaa uuden suurjulkaisun verran, ja se saadaan näillä näkymin niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin kovaonniselle Windowsillekin. 

Pelin julkaisija Warner Bros. ei ole vielä vahvistanut erikoisversiohuhuja todeksi, mutta myös tuoreinta osaa edeltäneet Arkham Asylum ja Arkham City pantiin aikanaan vastaavaan pakettiin. Heinäkuussa edellä mainitut julkaistaan ensi kertaa nykysukupolven konsoleille Batman: Return to Arkham -kokoelman muodossa, joten Game of the Year -version väitetty julkaisupäivä osuisi sarjalle hyvinkin otolliseen saumaan.

Lähde: GameSpot, DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Kuten Billet minulle aiemmin totesikin(kiitokset infosta näin jälkikäteen!) niin kyllä, sieltähän se tulee tosin näemmä sittenkin GOTY nimikkeellä mutta mitäs me pienistä kun ei pienetkään meistä :P tässä oon ootellutkin jo melkosen kauan mutta kärsivällisyys näemmä palkitaan! :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ne lisät on kyllä sen verran turhan oloisia, että ei kiinnosta tippaakaan tämä versio. Mikäli ne olisi pakko saada, niin järkevämpi lie olisi ostaa halvalla emopeli sekä lisäosat. Tosin jos fyysistä ja kokonaista pakettia kaipaa niin sitten tämä se ainoa vaihtoehto.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Menee ostoon, kuten myös Return to Arkham Collection. Kaikista löytyy kyllä erikoisversiot jo :).

Käyttäjän frozen kuva
frozen

pc versiot kun on noista niin ei ole mitään syytä edes ajatella ostaa noita

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Suosittelen jos ei ole vielä pelannut. Tietenkin saattaa olla järkevämpää ostaa alkuperäinen versio koska sen saa varmaan halvalla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ostan tämän sitten alelaarista hyllyyn. Jos vaikka sitten hampaita purren pelais tämän viimein PS4:llä vaikka pc-versio julkaisusta asti lojunut Steam-kirjastossa.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

oli alkuperäinen ihan ok. juoni oli kiinnostava mut,eipä pomo taisteluja juuri ollut.