Arma 3:n ensimmäinen maksullinen modi vie kylmän sodan aikaiseen Saksaan / Uutiset / pelaaja.fi

Arma 3:n ensimmäinen maksullinen modi vie kylmän sodan aikaiseen Saksaan

29.04.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Bohemia Interactiven sotilasräiskintä Arma 3 saa ensimmäisen maksullisen modinsa huomenna.

Kaksihenkisen Vertexmacht-tiimin kehittämä Global Mobilization - Cold War Germany vie pelaajat nimensä mukaisesti kylmän sodan aikaiseen Saksaan. Modin mukana on kymmenen tehtävän mittainen yksinpelikampanja, 17 moninpeliskenaariota sekä 40 ajoneuvoa. Saksalaista maastoa taas on tarjolla 419 neliökilometrin verran.

Modi on osa Bohemia Interactiven sisältöohjelmaa, jossa studion ulkopuoliset tahot voivat kehittää maksullista lisäsisältöä Arma 3:een. Kaikki sisältö hyväksytään Bohemian toimesta, joka myös tarjoaa kehittäjille tukea esimerkiksi laadunvarmistuksen muodossa. Global Mobilization - Cold War Germanyn hintaa ei ole vielä paljastettu, mutta se vahvistuu viimeistään huomenna julkaisun yhteydessä.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Toivottavasti seuraavaan ArmA-peliin pistävät animaatiosysteemin kokonaan uusiksi ja parantavat tekoälyä. Pohjimmiltaan tuo tuntuu vielä siltä samalta Operation Flashpointilta, josta kaikki sai alkunsa lähes 20 vuotta sitten, eikä todellakaan hyvällä tavalla.

Pieniä askeleita eteenpäin on otettu, mutta systeemien monimutkaistuessa ja ulkoasun muuttuessa realistisemmaksi ne virheet tulee entistä räikeämmin esille. Ampuminen on kivaa ja toimii, mutta kaikki muu onkin enemmän tai vähemmän kuraa. Äänipuolella LAxemann on tehnyt loistavaa työtä, mutta modaajien panosta tuskin voidaan laskea Bohemian ansioksi.

Toki näitäkin vielä tulee pelattua välillä, kun kilpailua ei juurikaan ole...