Arma 3:n modikisa lähettää voittajan oikealle konfliktialueelle / Uutiset / pelaaja.fi

Arma 3:n modikisa lähettää voittajan oikealle konfliktialueelle

29.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Bohemia Interactiven Arma 3 -modauskilpailu Make Arma, Not War on saanut yllättävän uuden palkinnon.

Lokakuulle saakka osallistujia hakevan sisällönluontikilpailun Health Care in Danger Special Award -palkinnon voittaja lähetetään todelliselle konfliktialueelle auttamaan sodasta kärsineitä hädänalaisia ihmisiä. Punaisen Ristin kansainvälisen komitean organisoiman matkan voittajaksi valitaan kilpailusuoritus, joka käsittelee parhaiten terveydenhuoltoa vaara-alueilla.

Palkinnon tarkoituksena ei suinkaan ole esitellä voittajalle sodan kauhuja, vaan tarjota oppia Punaisen Ristin toiminnasta kriisialueilla. Toistaiseksi matkan kohde ei ole tiedossa, mutta voittaja saattaa päästä vierailemaan pakolaisleireillä tai työskentelemään yhdessä sairaanhoitoa hädänalaisille tarjoavan ryhmän kanssa.

 

Lähde: Bohemia Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Mutta pelienhän piti olla kaiken pahan alku ja juuri ja kannustaa silmittömään väkivaltaan? Nyt olen hämmentynyt... Täytyypä vetää kukkahatun nyörejä tiukemmalle, niin ajatukset taas selkenee.

Käyttäjän the big bang kuva
the big bang

Punanen risti on vähän ristiriitainen. Esim. Filippiinien tsunamin jälkeen, Punasen ristin tyypit halusivat ensin hotellin kriisialueelle ennen kuin he tulivat "auttamaan".