Arvostelussa Final Fantasy Explorers – Ihan Tavallinen Peli™

Pelaajalehti.comin arvostelussa Final Fantasy Explorers.

9.4.2016 20:30

Ihan Tavallinen Peli™

Pelimaailmaa valtaa parhaillaan suhteellisen tuore villitys, jota on vaikea selittää. Tasojen ja varusteiden eteen puurtaminen tuskin on tuntematon konsepti monelle konsoliin koskaan koskeneelle, mutta yhä useampi peli tekee tätä nykyä moisesta vetonaulansa – ja vieläpä onnistuneesti.

Monster Hunterin lähes patentoiman ja Destinyn huippuunsa viilaaman toistokuvion kaikuja voi kuulostella tänä keväänä muun muassa The Divisionin parissa, mutta ruotsalaiset eivät suinkaan ole ainoita, jotka grinditrendin kyytiin ovat tänä vuonna hypänneet. Square Enixin tuore Final Fantasy Explorers vaihtaa emosarjansa hengästyttävät juonenkäänteet ja eeppiset tukkalaitteet perusduunarin hikiseen arkeen, jonka puitteissa raataminen käy mainiosti järkeen.

Pelin perusidea on jo toimivaksi todettua mallia, ja oravanpyörä pyörittää itse itseään: hirviöitä metsästämällä voi tienata rahaa, jolla voi ostaa tukikohdasta uusia varusteita, joiden avulla voi niittää yhä vahvempia vastustajia. Final Fantasy -fanien iloksi vastaan tulevat mörököllit ovat sarjan muista osista tuttuja ja pomohirviöiden paikkaa pitävät ikoniset summon-olennot.

Lue arvostelu kokonaisuudessaan täältä!

Pelaajan kaikki tähänastiset arvostelut löytyvät Pelaajalehti.comin arvostelusivulta!

Lisää luettavaa