Arvostelussa Resident Evil HD Remaster / Uutiset / pelaaja.fi

Arvostelussa Resident Evil HD Remaster

3.02.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4

Vuodenvaihteesta alkaen osa Pelaajan peliarvosteluista on julkaistu vain Pelaajalehti.comissa. Muutoksen tarkoituksena on arvostella pelejä entistä enemmän ja kattavammin.

Uusin vain Pelaajalehti.comissa luettava arvostelu on:

Resident Evil HD Remaster (Lue arvostelu!)
Tekijä: Capcom // Julkaisija: Capcom // Lajityyppi: Selviytymiskauhu

Lisää arvosteluja löydät Pelaajalehti.comin arvostelusivulta!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän vmville kuva
vmville

Itselleni tämä HD versio on kyllä aivan loistava! Pienenä tuli pelattua niin paljon pleikkaversiota ja kun tähän cuben kartanoon astuin, oli pelikokemus melkeinpä täysin uusi, vaikka todella paljon muistikin puzzleja aiemman kokemuksen perusteella.. Itse pidän siitä että voi kantaa vain muutamaa tavaraa, vaikka se niin typerältä tuntuukin, tuo omaa haastettaan peliin :D paras kohta oli kun en tienny että zombit tulisi polttaa ja yhdestä oli muuttunu grimson head ja kun se lähti perään juoksemaan, aloin melkein oikeasti itkemään :D Itselle peli on kyllä 9/10 loistavan tunnelman ja kaiken hirveyden saattelemana.

Käyttäjän Perhonen kuva
Perhonen

Itelle tää oli paras 'uusi' pelijulkaisu mitä olen pelannut kahteen vuoteen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

PS4:fyysistä odotellessa. PS3 versiotahan sais jo Aasiasta, mutta kun haluaa tän genin alustalle. PC:lle vois sit kun saa alle kympillä, muuten ei viitsi kahta kopiota ostaa.

Käyttäjän Core kuva
Core

Kylläpäs on uudelleentehty peli. Ei taida ihan kauhean montaa peliä loppujen lopuksi olla, joka on remasteroitu jo kahdesti?

Nostoja