Arvostettu Pathfinder-roolipeli Obsidianin käsittelyyn / Uutiset / pelaaja.fi

Arvostettu Pathfinder-roolipeli Obsidianin käsittelyyn

15.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Obsidian Entertainment on haalinut haltuunsa oikeudet työstää videopelejä pöytäroolipelibrändi Pathfinderin pohjalta. Yhtiön yhteistyösopimusta Pathfinder-kustantaja Paizon kanssa on kuvailtu pitkäaikaiseksi.

Ensimmäisenä toimenaan Obsidian on kehittämässä tablettilaitteille versiota Pathfinder-korttipelistä. Peli on tukemassa yhdestä neljää pelaajaa, jotka lähtevät seikkailemaan Pathfinderin maailmaan valiten ensin yhden useasta hahmoluokasta ja rakentaen sitten korttipakan visioimansa hahmonsa mukaisesti.

– Obsidianilla meillä on pitkä historia parhaimpien RPG-sarjojen parissa työskentelystä ja olemme innoissamme päästessämme temmeltämään nyt Pathfinder-universumissa. Olemme suuria faneja emmekä malta odottaa, että voimme tuoda Pathfinder-faneille sitä, mitä me teemme elektronisten pelien maailmassa, Obsidianin toimitusjohtaja Feargus Urquhart kertoo.

Obsidian ensimmäisellä Pathfinder-pelille ei ole vielä annettu julkaisuajankohtaa. Sen on ollut kuitenkin jo varhaisen prototyyppinsä osalta esillä Indianassa tällä viikolla järjestetyssä Gen Con 2014 -tapahtumassa.

Pathfinderin ohella Obsidian on viime aikoina valmistellut varsinkin joukkorahoitettua Pillars of Eternity -roolipeliään.

Lähde: Pathfinder

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

On se silti vaan harmi, että siinä neljännessä D&D:ssä oli vaan niin paljon outoja ratkaisuja, mm. ne oudot powerit. 3.5 on kyllä oikein mahtia kamaa, vaikka ei olekaan enää vuosiin tullut pelattua. Vielä joskus tulee selattua niitä kirjoja, kun hyllystä löytyy.

Tästä saattaa vielä syntyä jotain kiintoisaa. Pidetään korvat höröllä!

Nostoja