Lautapelipiireissä arvostusta puoleensa vetänyt Touko Tahkokallion ja Sampo Sikiön Eclipse: New Dawn for The Galaxy on pian myös näperrettävissä digitaalisesti iOS-laitteilla. Uuteen muotoon tuotosta puskenut pelitalo Big Daddy’s Creation on voinut viimein vahvistaa, että sen puolitoista vuotta vienyt kehitysurakka on poikinut valmiin pelin.

Lautapelin kanssa samaa nimeä kantava iOS-versio onkin lähetetty jo Applen suuntaan hyväksyttäväksi. Kehittäjät elättelevätkin toiveita, että peli voisi olla ulkona ensi viikon aikana. Hintaa sille on kertymässä 6,99 dollaria eli suoraan käännettynä hieman yli viisi euroa.

Eclipsen mobiiliversiota on ilmestyessään mahdollista pelata maksimissaan kuudella pelaajalla niin ihmisten kuin tekoälynkin kesken. Luvassa on kaikkiaan kolme vaikeustasoa sekä luonnollisesti myös manuaali ja tutoriaali pelin opettelua varten. Asynkronista moninpeliäkin tuetaan, eli yhtä pelikertaa ei tarvitse suorittaa alusta loppuun kavereiden kanssa yhdellä istumalla.

Vielä julkaisussaan pelistä ei lyödy minkäänlaista tukea sovelluksen sisäisille ostoksille. Kehittäjien on kuitenkin tarkoitus tuoda vielä tulevaisuudessa myös myyntiin jo varsinaiseen lautapeliin ilmestynyt Rise of the Ancients -laajennus.

Lähde: Big Daddy’s Creations (kotisivu), (Facebook)

Lisää luettavaa