Ascent: Infinite Realm on uusi massiiviroolipeli PlayerUnknown´s Battlegrounds -pelitalolta

Bluehole tekee edelleen myös massiiviroolipelejä. Aina länteen asti siltä saadaan seuraavaksi fantasiaa ja steampunkia yhdistelevä Ascent: Infinite Realm.

9.11.2017 16:11

Korealaispelitalo Bluehole on muistuttanut, että yhtiö on edelleen muutakin kuin vain PlayerUnknown’s Battlegroundsin kehittäjä. Yhtiö on tuonut tällä viikolla julkisuuteen Ascent: Infinite Realmin, joka sen historiaan sopien on jälleen yksi massiiviroolipeli.

Tutkiskeluun kohteeksi Ascent: Infinite Realmissa saadaan fantasiaa ja steampunkia yhdistävä maailma, jossa varsinkin kustomointimahdollisuuksia hehkutetaan monipuolisiksi. Perinteisen MMO-harhailun ohella mukaan luvataan mittavia pelaajien välisiä taistoja, joissa sankarit ottavat yhteen niin maalla kuin ilmassakin.

Julkaisija Kakao Gamesin kääntämänä Ascent tekee Korean lisäksi parhaillaan jo virallista tuloa myös länteen. Yhtiö suunnitelee pelin avointa beta-testiä ensi vuoden alkupuoliskolle. Silmällä sen edistymistä voi pitää pelin kotisivuilla.

Aiemmin Bluehole on tuonut maailmaan Battlegroundsin lisäksi myös esimerkiksi massiiviroolipeli Teran ja verkkotoimintaroolipeli Devilianin.

Lisää luettavaa