Ascent: Infinite Realm on uusi massiiviroolipeli PlayerUnknown´s Battlegrounds -pelitalolta / Uutiset / pelaaja.fi

Ascent: Infinite Realm on uusi massiiviroolipeli PlayerUnknown´s Battlegrounds -pelitalolta

9.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Korealaispelitalo Bluehole on muistuttanut, että yhtiö on edelleen muutakin kuin vain PlayerUnknown's Battlegroundsin kehittäjä. Yhtiö on tuonut tällä viikolla julkisuuteen Ascent: Infinite Realmin, joka sen historiaan sopien on jälleen yksi massiiviroolipeli.

Tutkiskeluun kohteeksi Ascent: Infinite Realmissa saadaan fantasiaa ja steampunkia yhdistävä maailma, jossa varsinkin kustomointimahdollisuuksia hehkutetaan monipuolisiksi. Perinteisen MMO-harhailun ohella mukaan luvataan mittavia pelaajien välisiä taistoja, joissa sankarit ottavat yhteen niin maalla kuin ilmassakin.

Julkaisija Kakao Gamesin kääntämänä Ascent tekee Korean lisäksi parhaillaan jo virallista tuloa myös länteen. Yhtiö suunnitelee pelin avointa beta-testiä ensi vuoden alkupuoliskolle. Silmällä sen edistymistä voi pitää pelin kotisivuilla.

Aiemmin Bluehole on tuonut maailmaan Battlegroundsin lisäksi myös esimerkiksi massiiviroolipeli Teran ja verkkotoimintaroolipeli Devilianin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

Näyttää... ihan ookoolta. Pitää vaa oottaa et kuule lisää tietoa pelistä. Esim. minkälainen tarina on ja onko peli ilmainen vai ei.