CD Projekt on tarjonnut uuden kattavan silmäyksen Cyberpunk 2077:ään.

Tuore Night City Wire -lähetys aloitettiin esittelemällä pelin hahmonluontivaiheessa omalle sankarille valittavissa olevia taustatarinoita. Tarjolla on niin mahdollisuus pelata katujen kasvattina, Night Cityn ulkopuolelta saapuvana kiertolaisena ja yritysmaailman luksuselämästä nauttineena pukumiehenä. Päätös vaikuttaa niin pelin alkuasetelmiin kuin myös yksityiskohtiin pelaamisen varrella.

Seuraavaksi lähetyksessä tutustutiin pelin sisäiseksi Samurai-bändiksi pestattuun ruotsalaisyhtye Refusediin, jolta on saatu jälleen yksi kappale kuunneltavaksi erinäisiin suoratoistopalveluihin.

Lopuksi väläys saatiin vielä myös pelin aseistukseen, johon kuuluu osaksi tuliaseiden ohella varsin monipuolinen kattaus erilaisia lähitaistelussa auttavia leikkikaluja. Pelimaailman aseiden erilaisiin ominaisuuksiin vaikuttavat niin asetyypin ohella pelihahmon omat kyvyt, aseisiin tehtävät modifikaatiot kuin niihin kiinnitetty harvinaisuusluokituskin.

Tuorein Night City Wire -lähetys on katsottavissa eri osineen ja kokonaisuudessaan ohesta. Cyberpunk 2077 itsessään julkaistaan marraskuun 19. päivä pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lisää luettavaa